vrijdag 8 juli 2016

AquaTints verjaardagskaart

Ik ben laatst naar een workshop geweest bij de winkel van Noor&zo in Waspik. Ik heb daar van Raffaela Perrego geleerd te schilderen met AquaTints inkt van Spectrumnoir. We hebben allerlei technieken geoefend, ook de scheerschuimtechniek. Heerlijk een dagje kliederen met inkt. Omdat het een klein groepje in de winkel was kon ik het mooi volhouden. Deze inkt lijkt erg op de ecoline die we allemaal wel kennen van vroeger.

Walter was 1 juli jarig en dit was mijn kaart voor hem:

De achtergrond heb ik dus geschilderd met de AquaTints. Het silhouet en de letters zijn met de Silhouette Cameo uitgesneden.
De rest spreekt voor zich, denk ik. Ik blog weinig omdat ik de laatste tijd veel pijn heb. Wel bekijk ik zo nu en dan jullie blogs, maar reageren kost me teveel energie, sorry!

Lieve groetjes en een heel fijn weekend!
Marlies

2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend naar dat je zoveel pijn hebt Marlies, dat vr... energie natuurlijk. Ik hoop dat het snel beter mag gaan. Wel heb ik zitten genieten van je mooie kaart. Supergave achtergrond en heel leuk afgewerkt. Knap gesneden..
    Beterschap en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marlies. Jammer dat het niet zo goed met je gaat. De kaart is prachtig en fijn dat je een workdpshop hebt kunnen volgen en het resultaat is super. Veel sterkte. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen