zaterdag 8 december 2012

Kerstkaarten

Ik heb deze keer twee kerstkaarten om jullie te laten zien.
De eerste heb ik geborduurd. Dat vind ik zo nu en dan heerlijk om te doen bij de tv. Het borduurpatroon komt uit Hobbyjournaal 92. Het DP en knipvel zijn van Yvonne Creations.
Ik vond het wel lekker om tussendoor een kerstkaart te maken die niet paars was, dus deze is lekker traditioneel van kleur: rood en groen met goudkleurige sterren.


De tweede kaart is een paarse uit de serie Make Ten, de vierde. Op het lila lint zit maskingtape van Marianne Design. De kerstboom heb ik uitgesneden met mijn Silhouette Cameo en is hetzelfde gratis snijfile van Bird als ik voor mijn vorige kerstkaart heb gebruikt. Alleen heb ik er nu de onderkant aan laten zitten.  De boom is versierd met strassteentjes. De ster op de boom heb ik gekleurd met een zilverkleurige metallic Promarker. De paarse ster is gekleurd met een Flexmarker, dat gaat prima, zo krijg je altijd de goede kleur! Hij lijkt op de foto iets anders dan de andere steentjes, maar in werkelijkheid heeft hij dezelfde kleur!


Ik lees weer graag jullie reacties op mijn kaartjes en als ik even tijd heb kom ik ook graag genieten van jullie mooie creaties.

Ik wens jullie een hele fijne zondag!

Groetjes, Marlies