woensdag 19 september 2012

Eerste kerstkaartjes

Ik heb intussen ook een kerstkaartje gemaakt, ik vond deze stempel van Daisy DDS3311 zo schattig dat ik hem niet kon laten liggen. Ik heb hem ingekleurd met de Flexmarkers en de goudkleurige delen met een metallic Promarker. De stempel  is uitgestanst met de Spellbinders stans Floral Ovals. De creatables van Marianne Design zijn van vorig jaar. Het DP is ook van Marianne Design: Eline's Warm Winter wishes. Ik vind het zo mooi dat ik er vrij veel onbedekt van wilde laten.
Het kant komt van de markt.Dit is het tweede kerstkaartje dat ik gemaakt heb. Het borduurpatroon komt uit de Marianne 15. Het knipvel zat in de laatste Hobbyzine en de stansjes zijn van Nellie Snellen. Het lint is van Elines winterhuis van vorig jaar.


dinsdag 18 september 2012

Ik ben er weer!

Ik ben er weer na een lange tijd! Ik ben in april, mei , juni, en juli bezig geweest met revalideren bij Top Care in Eindhoven vanwege mijn whiplash. Het was een intensief programma, begin augustus was het afgerond. Ik heb hard moeten werken, maar het was de moeite waard. Ik ben ontzettend goed geholpen, al ben ik er nog lang niet.
Gedurende die vier maanden heb ik alleen wat kaarten nagemaakt, ik was steeds heel erg moe en mijn inspiratie was ver te zoeken.
Dit is een van de kaarten die ik toen gemaakt heb uit Hobbydols 58 "Borduren met Jenine". Ik heb gedurende die tijd alle kaarten uit het boekje gemaakt. Heerlijk borduren zonder na te hoeven denken als ik te moe was om iets anders te kunnen doen.


Tussendoor heb ik onderstaand kaartje voor mijn moeder gemaakt. De doily heb ik uitgesneden met de Silhouette en is een gratis snijbestand van Birdscards : Doily Circles 1. Daisy heb ik gekleurd met Flexmarkers. De tekststempel is van Nicole Verkooijen.


In juli was de vriend van onze dochter jarig. Hij had de Alpe d'Huzes gereden en daarom had ik een Franse verjaardagskaart voor hem gemaakt. De stansjes en DP zijn van Marianne Design.

voorkant kaart
linker binnenkant 

rechter binnenkant