vrijdag 14 maart 2014

Oma van Jule

Dag lieve volgers. Ik heb superdesuperleuk nieuws. Walter en ik zijn woensdag 12 maart opa en oma geworden van een allerliefst kleindochtertje. Ze heet Jule, gewoon op z'n Nederlands uitgesproken en haar naam betekent juweel, mooi hè. Nou, het is ook een juweeltje, dat kan ik jullie verzekeren. Ik werd op slag verliefd toen ik haar zag.


Dit is de eerste foto die ik van haar heb, door papa Jacques gemaakt met mijn camera. Toen Nadia en Jacques met Jule weer thuis uit het ziekenhuis waren ben ik 's middags even op bezoek gegaan.  Ik mocht haar voor de eerste keer in mijn armen houden en zat tegen haar te praten. Ze was wakker en lag me aan te kijken, het gaf een heel speciaal gevoel, liefde op het eerste gezicht.Dit zijn foto's die Nadia van haar heeft gemaakt met haar I-phone. Op de onderste foto zie je dat mama Nadia en dochtertjelief hand in hand in slaap waren gevallen. Nadia vond het zo schattig dat ze het fotografeerde.
We zijn nu met 4 generaties vrouwen in mijn familie. Mijn moeder, ik, mijn dochter Nadia en Jule. Als ik er met mijn moeder op bezoek ga zullen we eens een foto maken van de 4 vrouwen. Overgrootmoeder kijkt er ook heel erg naar uit, ze had haar zelfgemaakte babykaartje al weken klaarliggen!

Lieve groetjes en een heel fijn weekend voor jullie allemaal!
Marlies