zaterdag 10 november 2012

Nicole v. Kalsbeek-Verkooijen
Belangrijke Mededeling volgers van Nicole van Kalsbeek-Verkooijen!!!

Vanaf heden is haar blog adres veranderd in: http://stampingnicole.blogspot.com/

Zou een ieder die haar net zo graag volgt als ik dit adres in jullie blogrol (zijbalk) willen aanpassen?
Ook zou het fijn zijn als jullie het door willen geven aan zo veel mogelijk mensen!
Gebruik van alle social media hierbij is natuurlijk helemaal geweldig!!!

Laten we haar allemaal zoveel mogelijk steunen door iedereen die je kent op de hoogte te stellen! ;)

Bij voorbaat enorm veel dank!!!

Groetjes, Marlies

vrijdag 9 november 2012

Easel kerstkaart

Ik heb mijn eerste easelkaart gemaakt als kerstkaart. Ik zag een voorbeeld op het blog van Bird en moest hem maken, ik vond hem zó mooi. Het lijkt snel gedaan, gewoon even de Silhouette Cameo alles laten snijden, in elkaar zetten en klaar, maar het ligt toch even iets anders. Ik wilde een variatie op haar kaart maken met een andere ijskristal. Deze komt van het blog van Monica Björk . Zij heeft ook prachtige gratis snijfiles ontworpen. Op onderstaande foto zien jullie hoe mooi de Silhouette de twee ijskristallen uitgesneden heeft.


Dan komt het zoeken naar de juiste maten, het moet wel allemaal goed in verhouding zijn, dus ook met deze kaart was ik wel een aantal uren bezig. Ik had aanvankelijk handgeschept papier gekozen, maar dat frommelde dus helemaal op, jammer genoeg. Dit is parelmoerpapier voor de witte ijskristal en glanzend paars papier uit een set papier dat ik al lang heb liggen en ook heel mooi vind voor deze kaart.


De tekst heb ik de Silhouette laten tekenen/schrijven met een zilverkleurige sketchpen. Ik heb pas twee sets sketchpennen gekocht. Dit is de eerste keer dat ik ze gebruik, maar helaas kwam er een vlekje op het papier. Dat heb ik deels opgelost door het woord JOY uit papier te snijden en er overheen te plakken.


Dit is een foto van de hele kaart. Ik vind hem zelf wel goed gelukt. 
Ik ben benieuwd wat jullie weer van deze kaart vinden. 

Groetjes, Marlies

dinsdag 6 november 2012

Weer een kerstkaartje

Ik heb er weer een af uit dezelfde serie 3D-plaatjes van Yvonne Creations met bijbehorend DP. De kerstbomen had ik nog liggen tussen mijn restjes papier van vorig jaar en vond ik er wel goed bij kleuren. De witte rand heb ik van mijn moeder gekregen. Ze had voor haar verjaardag een serie stansen van Leane Creatief gekregen en deze ook voor mij in 3 kleuren uitgestanst. Lief hè! Ik heb echt wel even zitten denken wat ik ermee zou doen, maar dit is het uiteindelijk geworden.De tekst is papertape van Marianne Design en de strikjes had ik nog liggen. Onder de rode oplegkaart zit een laag kraftpapier van een ander merk dan ik normaal gebruik. Dit vel kreeg ik van mijn zus, het is wat roder van kleur dan Bazil. Volgens mij is dit van de Boekenvoordeel.

Ik ben weer benieuwd naar jullie commentaar, het is altijd weer leuk om te lezen en op jullie blogs te komen kijken! Groetjes, Marlies

Kerstkaart

Lieve volgers,
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve commentaren op mijn kaarten. Ik geniet daarvan, het is leuk om ze te lezen. Ik vind het ook fijn dat ik er weer een paar volgers bij heb. Welkom, ik voel me vereerd dat jullie mijn kaarten de moeite waard vinden om te bekijken en de moeite nemen om mij een berichtje te sturen. Ik zie op jullie blogs ook steeds zoveel moois en geniet daar ook zo van! Dank jullie wel!!!

Ik heb weer een kerstkaartje gemaakt voor mijn (nog kleine) voorraad. DP en 3D-plaatje zijn van Yvonne-Creations. De gebruikte stansen zijn volgens mij allemaal van Marianne Design.


Ik heb gisteren een klein sterretje met heel veel belletjes gekocht bij de Xenos. De belletjes zaten eromheen gewikkeld met ijzerdraad. Ik heb het losgetrokken en kan nu alle belletjes er een voor een afhalen en voor mijn kaarten gebruiken.

Wat vinden jullie van dit kaartje? Groetjes, Marlies