zaterdag 9 mei 2015

Moederdagkaart

Ik ben er weer ... Sinds september vorig jaar heb ik niet meer geblogd. Ik had allerlei redenen om niet meer bij jullie langs te komen en zelf ook niets meer te plaatsen. Meestal geen fut, geen inspiratie om kaarten te maken die ik de moeite waard vond en te veel migraine.
Ik hoop weer af en toe wat te kunnen laten zien (wat door mijn keuring heen komt) en bij jullie langs te komen. Sorry, maar het is niet anders. In juni kan ik weer in de pijnkliniek in het Geldropse St. Annaziekenhuis terecht.

Ik heb me de afgelopen dagen beziggehouden met een moederdagkaart voor mijn moeder. Ik zag de Noor! Design Challenge van 30 april en was helemaal weg van het ontwerp. Ik wist meteen dat ik dit voor mijn moeder ging maken.


Ik heb het patroon aangevraagd, met de hand uitgesneden en uitgeknipt. Het rilwerk is met de Scor Pal gedaan. Bovenstaande foto is van de voorkant van de kaart. Met de beroemde vlinderstans van Joy!


Hier zie je een detail van de prachtige Zentangle vogelstempel, 6410/0346, gekleurd met 3 kleuren groen en 3 kleuren roze Flexmarkers.

Hierboven staan de foto's van de binnenkant van de kaart, met de doosjes, waarin de heerlijke chocoladerepen zitten van de Aldi. Mijn moeder en ik zijn allebei dol op pure chocolade, dus het was fijn dat er 5 repen in de verpakking zaten. Hmmmm!!!
Het paperpad is Floral paper bloc van Joy! Eveneens van Joy! zijn de Leaves stansen, de cirkelstans aan de binnenkant van de kaart, de clear stamps Words, Swirls en de vogel. De clearstamp van de vlinder is er een van Marianne Design. De stans voor de uitsparingen in de doosjes is MFD 32 van Nellie Snellen. Ik heb ook nog gebruik gemaakt van stampin'pad Pool Party van Stampin'Up!
Ik ben vanmorgen al met Walter naar mijn moeder geweest voor Moederdag. Morgen komen mijn zusjes en mijn broer met hun gezinnen bij haar op bezoek en is het heel druk. Zo is het mooi verdeeld en heb ik morgen tijd en energie over voor onze eigen kinderen en onze kleindochter.
Mijn moeder was helemaal wég van het kaartje. Het is zo leuk om iets moois voor haar te maken. Dat doet ze zelf ook nog steeds voor iedereen, dat maakt het extra speciaal.

Lieve groetjes en een hele fijne Moederdag gewenst voor alle moeders onder jullie. Laat je maar lekker verwennen. Zoals ik tegen mijn moeder zei: Dat heb je verdiend!!!!

Ik wil deze kaart laten meedoen aan de Noor! Design Challenge van 30 april 2015.

Marlies