dinsdag 20 augustus 2013

Opkikker-kaartje met washi-tape

Welkom aan mijn nieuwe volgers van de HobbyDroom!
Ook ik heb nu door hun leuke blog ontdekt dat je leuke kaartjes kunt maken met washi-tape. Ik had een Opkikker-kaartje nodig voor iemand, die het taai heeft met het begeleiden van een dochter met anorexia. Ik heb zitten zoeken en vond hier het kaartje waar ik het van heb nagemaakt: http://creaties-miranda.blogspot.nl/search/label/tape. Scrol naar helemaal naar beneden voor de opkikker-kaartjes.
Toen ik gistermiddag weg wilde fietsen van mijn werk stortregende het. Ik ben toen even met de paraplu naar de Hema en de Wibra gelopen en heb daar een voorraadje washi-tape gekocht. Bij de Hema was er een kortingsaktie op de schoolartikelen: "4 halen, 1 gratis". Dus ik heb flink ingeslagen...
Daarna scheen de zon weer en fietste ik heerlijk naar huis en heb dit kaartje zitten maken:


De 3D-plaatjes zijn natuurlijk van Eline Pellinkhof. Ik heb ze al lang, maar blijf ze geweldig leuk vinden!!! De teksten van de clearstamps zijn van de serie van Eline's Opkikkertjes.  De tape is van de Hema en de Action. De bloemstengel heb ik gemaakt met een afgeknipt steeltje van een papieren bloemetje, de blaadjes heb ik van washi-tape gemaakt. Ik moet nog een beetje meer oefenen, als ik ze vouw van origamipapier zien ze er beter uit. De bibberlijntjes heb ik getekend met een Stabilo-fineliner.
Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties...

Lieve groetjes, Marlies