vrijdag 23 december 2011

Kerstwens

Walter maakt ieder jaar een kerstgedicht voor onze kerstkaarten. Afgelopen jaar zijn we 5 keer naar een begrafenis of crematie geweest van een dierbare vriend, vriendin of familielid. Dit inspireerde Walter dit jaar tot het schrijven van zijn kerstgedicht:

Heel soms heel even

Heel soms heel even,
merk je dat je leven
anders loopt.
Blijkt je glas veel leger,
dan je had gehoopt.

Heel soms heel even,
kom je iemand tegen
vol verdriet.
Dat ze je daardoor lessen leren,
weet je meestal niet.

Heel soms heel even,
door je medeleven
koester je het Licht.
Dan besef je dat een donkere dag,
ook veel moois belicht.

Laat het kerstfeest je Lichtend voorbeeld zijn
en tel je zegeningen in 2012

Marlies en Walter Savelkouls

Ik had ook een kerstkaart gemaakt voor de fysiotherapeuten die mij behandelen voor mijn whiplash. Met bovenstaand gedicht. Ik had erbij geschreven dat dankzij hun hulp mijn glas weer voller wordt, dat ik hen daarvoor bedank en hen ook lekkere volle glazen toewens in 2012.

Groetjes, Marlies

woensdag 21 december 2011

Bloemen van mijn collega's

Wies, mijn collega van Vluchtelingenwerk kwam namens alle collega's een prachtige bos bloemen brengen omdat ik al een tijd niet meer gewerkt heb. Schitterende amaryllissen met rozen en zilver gespoten asparagus.


Groetjes, Marlies

Vogelhuisjes

Ik vond de kerstboomhangers met de vogelhuisjes van Maartje Roelofs uit HobbyJournaal 81 zo leuk dat ik er nog een paar kerstkaarten van gemaakt heb. Ik heb er papier van Eline Pellinkhof voor gebruikt en de sterren op het kraftpapier gestempeld met haar stempels. De sneeuw op de randen van de sterren komt uit een potje dat ik vorig jaar gekocht heb.
Groetjes, Marlies