zaterdag 17 maart 2012

Verjaardagskaartje "Nostalgie"

Ik heb eindelijk weer eens een kaart kunnen maken. Het is een nostalgisch kaartje geworden voor een nichtje dat 50 jaar geworden is. De afbeelding is van een al wat ouder knipvel Nostalgia van Marianne Design.


Het DP is Fiddlesticks van My Mind's Eye. Ik heb de randen gesponst met Distress Ink in de kleur Pumice Stone. De takjespons is van Marianne Design, net als het parelhartje. De tekststempel is van Nicole Verkooijen. De kantjes had ik nog liggen, geen idee van welk merk ze zijn.
De passepartout om het plaatje is gemaakt met de Fancy Dies 002 en 003 van Nellie Snellen.


De bloem heb ik zelfgemaakt met MFD 25 van Nellie Snellen. Ik heb daarvoor de 2e en de 3e die gebruikt. De 3e die heb ik 1 keer uitgestanst. De 2e die heb ik 4 keer uitgestanst. Alle randjes van het papier zijn gesponst met Pumice Stone. Van de vier uitgestanste rondjes heb ik bloemvormen gevouwen in origamitechniek. Vervolgens heb ik deze op de grootste vorm geplakt met meeldraden erin en een spacer in het midden.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden. Ik vond het leuk om ook eens een keer een nostalgisch kaartje te maken, vind het wel passend voor iemand die 50 jaar wordt.

Groetjes allemaal en bedankt voor jullie lieve reacties!  Marlies