zondag 17 februari 2013

Easelkaart met harten

We hebben afgelopen week iets geks meegemaakt. Walter en ik zijn twee dagen weg geweest, lekker er even tussenuit, naar een hotel in de omgeving van de Utrechtse heuvelrug. We hebben het heerlijk naar onze zin gehad. Al was ik erg moe, ik heb het wel volgehouden en dat maakte me erg blij! Donderdag waren we halverwege de middag al vertrokken vanwege de aangekondigde ijzel. Toen we bijna thuis waren,  reed er een auto achterop de onze. Zomaar, terwijl wij voor een rood verkeerslicht stonden te wachten! Wij hebben niet zoveel schade, denk ik. Maar ik had wel weer last van mijn nek, ik denk nu dat het wel meevalt.  Toen we thuis kwamen ontdekten we dat we enkele kledingstukken in de kast van het hotel hadden laten hangen. Walter belde erover op en ze zouden terugbellen. Het bleek dat ze niet gevonden waren, niet door de mensen die de kamer gepoetst hadden en ook niet door de mensen die na ons in de hotelkamer verbleven. Pure diefstal dus, hoe is het mogelijk hè. De kleding van andere mensen meenemen. We hebben een dag later nog eens gebeld en Walter is er nog eens heen gegaan, niets...

Ik heb een verjaardagskaart gemaakt voor de vriendin van onze zoon, vol hartjes. Er moest een cupcake op, want zij maakt altijd heerlijke taarten en cupcakes. Ik heb gisteravond heerlijk zitten snoepen van haar zelfgebakken appeltaart.  Zij heeft ook een blog, waarop haar taarten te zien zijn, kijk maar eens op Creatieve uitspattingen.Ik ben uitgegaan van een snijfile met harten van Bird. Daar heb ik een easelkaart van gemaakt met de Silhouette. Het DP is van My Mind's Eye, de stempel van Boekenvoordeel. Ik heb deze ingekleurd met de volgende kleuren Flexmarkers: Gold, Amber, Sunflower, Tulip Yellow, Sandstone, Molten, Berry Red, Crimson, Mint Green,Soft Green, Pastel Green, Almond, Yvory, Sunkissed Pink en Dusky Pink.
De rozen zijn bewerkt met Stickles en de besjes met Glossy Accents. Dit is goed te zien op onderstaande detailfoto, hoop ik.


De tekststempel komt uit dezelfde set van Boekenvoordeel en de mooie labelstans is van Joy, goed te zien op de foto hieronder.


Ik wil met deze kaart meedoen aan uitdaging 154 van Elke Kaart Een Feestje! met het thema "liefde".
Deze kaart doet ook mee bij de Challenge van Krea2day, waarbij de opdracht is om een easelkaart te maken.

Ik ben weer benieuwd van jullie van mijn kaartje vinden, lees jullie reacties weer met veel plezier! Fijne zondag allemaal!

Lieve groetjes, Marlies