woensdag 17 september 2014

Verjaardagskaart naar schetsuitdaging 2 Oma Dee

Ik heb een verjaardagskaart gemaakt n.a.v. de schets van de iDEE&post van Bij Oma Dee. Ik heb de laatste maanden weinig inspiratie en de kaarten die ik maak moeten dan ook uit mijn tenen komen. Het was dus een goed idee van mezelf om de idee&post te bestellen toen ik tijdens onze vakantie bij Miranda in de winkel was. Het kaartje dat in de beschrijving van het prachtige pakketje stond, heb ik eerst dus maar eens gewoon nagemaakt, lekker kopiƫren. Ik vond het zo'n mooi voorbeeld dat ik voor de verjaardag van mijn moeder even niks beters kon verzinnen. De vriendin van onze zoon zei: "Beter goed gejat, dan slecht gemaakt." Mijn moeder vond het hartstikke mooi. Ik heb het eerlijk verteld hoor!


En toen had ik opeens een idee voor een verjaardagskaart voor een man: de schoonvader van onze dochter. De cirkels, het eikenblad, HB2U en de fishtails heb ik uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. Het blad heb ik aan de achterkant nerven gegeven met een embossingpen en ben er vervolgens aan de voorkant zachtjes overheen gegaan met een sponsje met Distress Ink. Het papier komt allemaal uit het pakket, behalve het witte cardstock en de kaart zelf.


Ik ben er zelf tevreden over. Het blad komt mooi uit en lijkt levensecht door het mooie papier uit het paperpad van W R Memory Keepers.
Deze kaart doet mee aan de liftchallenge van bijomadee schetsuitdaging 2.

Lieve groetjes, Marlies