maandag 24 december 2012

Nog een kerstbomenkaart

Ik heb gisteren nog een kerstbomenkaart gemaakt. Ik schreef al dat ik er niet zoveel heb gemaakt dit jaar, maar ik kwam er één tekort. Ik dacht slim te zijn en een variatie te maken op de paarse kaart uit mijn vorige bericht, maar het ging anders. Ik had de bestanden niet goed opgeslagen in het programma van de Silhouette en moest dus een aantal onderdelen opnieuw maken. Ik ben dus weer een middagje zoet geweest.


Walter schrijft al jaren ieder jaar een kerstgedicht voor onze kerstkaarten, maar heeft dat dit jaar niet gedaan. Hij heeft ervoor gekozen om een tekst te schrijven in de kaarten om iedereen te bedanken voor alle hulp, lieve woorden en steun die we de afgelopen tijd mochten ontvangen van iedereen. Het heeft ons zó goed gedaan!
Deze kaart draag ik daarom op aan al mijn volgers die het afgelopen jaar zo aardig geweest zijn om steeds lieve berichtjes achter te laten op mijn blog. Zoals jullie weten heb ik niet zo'n leuke tijd achter de rug, maar gaat het steeds beter met mij. Ook jullie hebben daar je steentje aan bijgedragen. Ik ben begonnen met bloggen toen het slecht met me ging, om iets te doen te hebben en mezelf te dwingen iets positiefs te doen. Ik heb kaarten zitten maken met mijn arm in het gips, het was zowat het enige dat ik wél kon doen. Ik begon positieve reacties te krijgen, werd er blij van en kreeg weer zin om dingen te doen. Ik ben er nog lang niet, maar ik ben jullie dankbaar voor je lieve, leuke en humoristische reacties op mijn kaarten. Ik lach weer vaak!


Dit is de andere kant van de kaart met ook weer het rendier. Ik heb hem een bel omgedaan, zodat iedereen goed kan horen dat het Kerstmis is. Als je met deze kaart schudt geeft het zo'n gezellig geluid! Het idee had ik gezien op het blog van Annette (30-11-2012). Bedankt Annette voor je idee, ik moest het gewoon ook gebruiken!


Dit is een detail van de kaart. Hiervan heeft Walter ook een aantal foto's per mail gestuurd als digitale kerstkaart.
Het DP is van Marianne Design, net als de stempel van het hert. Het papier van de kerstbomen is glanzend parelmoerpapier dat ik al heel lang heb liggen, zo ook het rode papier van de kerstballen. De tekst, ballen en sterren zijn gekleurd met metallic Promarkers. Ik heb alles uitgesneden met de Silhouette Cameo.

Ik heb jullie in mijn vorige blogpost al fijne dagen gewenst, nu zeg ik BEDANKT voor alle lieve berichtjes op mijn kaartjes!!!!
Geniet van alle fijne dagen en tot schrijfs....

Heel veel liefs, Marlies