vrijdag 4 april 2014

Card in a Box met bloemen

Begin deze week was onze dochter jarig. Ik heb voor haar ook een Card in a Box gemaakt. Ik vind deze kaarten heel erg mooi en ontzettend leuk om te maken.
Deze keer is het een kaart van wit cardstock, het DP is van Boekenvoordeel. Er zitten leuke roze papiertjes in dit blokje.
De bloemen zijn van Stampin'Up! Het is de set stempels en dies Secret Garden. Deze heb ik ingekleurd met stempelstiften van SU en met stempelinkt van andere merken.  Door de stempels in te kleuren met de stempelstiften kreeg ik het effect dat ze niet egaal zijn afgedrukt. Ik vind het wel een mooi resultaat hebben.De bloemen heb ik in het doosje bevestigd met smalle reepjes doorzichtige sheet, tussen een dubbele reep wit cardstock. Zo blijven ze stevig rechtop staan.
Ik heb de kaart van beide zijden gefotografeerd. De vlinderstans is van Joy. Het hart is een stans van Nellie Snellen: MFD 43. De tekststempel is van Nicole Verkooijen.
Ik heb deze week niet geblogd, andere dingen gedaan dan aan de PC zitten en dagen zitten vechten tegen een migraine-aanval. (Die vanmorgen toch doorzette... het is net te hebben.)
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en kijk er naar uit om jullie berichtjes weer te lezen. Als het even gaat kom ik ook weer naar jullie mooie kaartjes kijken!

Lieve groetjes, Marlies