donderdag 22 november 2012

Liebster Award ontvangenBij deze Award hoef je niets te vertellen
alleen maar andere volgers blij te maken die 
minder dan 200 volgers hebben.
Dit zal ik dan ook met heel veel plezier doen.


Deze award kreeg ik van een van mijn nieuwe volgsters, Frouwke. Bedankt Frouwke voor dit lieve gebaar en dat je meteen volger bent geworden van mijn blog!

Er zijn een paar regels aan verbonden:
1. Bedank de persoon van wie je de Award hebt ontvangen en link naar haar blog.
2. Post de Award op je blog, in de sidebar.
3. Geef de Award door aan 5 bloggers die minder dan 200 volgers hebben.
4. Laat een reactie achter op hun blog om te laten weten dat je deze geweldige Award gegeven hebt. Ik heb 5 dames uitgezocht die ik zeer sympathiek vind , die mooie creaties maken en die ik zeker wel wat meer volgers gun.

Ik geef de Award door aan de volgende 5 bloggers:
Miranda: http://bolletjelucky.blogspot.nl/
Antoinette: http://antoinettecreacards.blogspot.nl/
Kyra: http://crea-site.blogspot.nl/
Patricia: http://patriciacreatief.blogspot.nl/
Pouwla: http://pouwlasfreubels.blogspot.nl/

Ik hoop dat jullie er blij mee zijn en dat het jullie meer volgers oplevert.

Lieve groetjes, Marlies

dinsdag 20 november 2012

Kerstkaart Make Ten

Ik heb weer een kerstkaart gemaakt. Ik heb in september een idee gezien op het Duitse blog Stempelmaleins: Make Ten. Je maakt een serie van 10 kaarten met 10 stukjes papier uit een A4 dat je zelf bewerkt hebt. Ieder stukje papier wordt op één kaart gebruikt. Ik heb de schets bewaard en vond het een leuk idee om dit jaar voor mijn kerstkaarten te gebruiken. Dit is de eerste kaart.


Toen zag ik op het blog van Cornelie dat er een challenge is bij Dutch Card Lovers. Ik bedacht ineens dat mijn kaart volgens mij wel aan de voorwaarden voldoet: Zij willen een kerstkaart zien die gemaakt is met dessinpapier, maar het mag géén kerst- of winter dessinpapier zijn. Ik wil dan ook graag meedoen.
Mijn kaart is gemaakt van kraft cardstock, het wit/paars DP is een paperpad van glitterpapier dat ik nog had liggen. Het paarse papier is de verpakking van een bos bloemen. Ik heb er allerlei kerststempels, van Marianne Design en Art Journey op afgedrukt met zwarte en zilverkleurige stempelinkt. Het afbeeldinkje is een stempel van Blossom. Ik heb haar ingekleurd met Flexmarkers.

Ik heb wel weer zo'n beetje getypt wat ik te vertellen heb, het kost me nog steeds redelijk wat moeite om me te concentreren en foutloos te typen en ik moet altijd oppassen voor migraine die op de loer ligt als ik te lang aan de PC zit. Ik lees jullie berichtjes altijd met veel plezier, vind het ook erg leuk om jullie blogs te bezoeken en al jullie mooie creaties te bewonderen! Tot blogs!

Groetjes, Marlies

zondag 18 november 2012

Verjaardagskaart

Ik heb een verjaardagskaart gemaakt voor een tante die vandaag jarig is. De kaart is van kraft cardstock, de randen zijn gesponst met Distress Ink.  Ik heb de bladeren en de letters H wederom uitgesneden met mijn Silhouette Cameo.


Ik heb vloeipapier uit een schoenendoos bespoten met bruine Glimmermist en dat achter de nerven van de bladeren geplakt, dat geeft een mooi effect, maar is op de foto niet goed te zien. Het DP dat ik voor de bladeren heb gebruikt zijn Warm Winter Wishes van Marianne Design en Birdsong van Papermania.

Ik vind het leuk om jullie berichtjes te lezen en ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden. Ik wens jullie een hele fijne zondag!

Groetjes, Marlies