maandag 29 april 2013

Geborduurde kerstkaart met hond

Hallo allemaal, wat is het toch leuk om jullie blogs te bezoeken en al het moois te bewonderen dat ik zie verschijnen. Wat een creatief talent zit er onder de kaartenmaaksters! Ook ben ik steeds verbaasd hoeveel tijd sommige dames in hun hobby steken, voor mijn gevoel is het bijna werk!
Ik heb weer een kerstkaart geborduurd uit Hobbydols 86 "Jenine meets Yvonne 2". Daar was het wel koud genoeg voor de afgelopen week. Het patroontje staat op pagina 16. Het knipvel komt uit een Hobbyjournaal. De tekststempel is een erg oude uit de tijd dat ik nog veel origamikaarten maakte en heeft mooie kleine letters. Die kon ik fijn gebruiken op de labelstans van Nellie Snellen. Ook de blaadjes- en takjesstans zijn van haar. Ik blijf ze mooi vinden. De rechthoekige stans onder het plaatje is van Marianne Design. Ik heb de geĆ«mboste delen bewerkt met een witte Distress Marker. Het DP is van Yvonne Creations De bloemen zijn van verschillende merken.


Ik heb nu 3 kerstkaarten klaar voor komende kerst. Het begin is gemaakt. Ik ben intussen weer bezig met een volgend kaartje, met bloemen.

Lieve groetjes, Marlies