zaterdag 11 juli 2015

Kaart voor Gouden Bruiloft

De buren van mijn moeder, Jan en Annie, waren 3 juli 50 jaar getrouwd. Ze wonen al meer dan 40 jaar naast elkaar. Jan en Annie kwamen naast ons wonen toen ik nog een kind was. Altijd stonden ze voor ons gezin klaar als dat nodig was. Voor hen geldt echt het spreekwoord: "Een goede buur is beter dan een verre vriend". Nu mijn moeder oud is, geldt dit nog steeds.


Toen ze trouwden zat Jan nog bij de marine, vandaar dat ik het marine-thema gekozen heb. Het anker staat voor houvast en standvastigheid in het huwelijk. De vuurtoren dient als baken om de weg te wijzen.
De dies zijn van Joy!, net als het DP. Ze zijn afkomstig uit de serie Under the Sea van vorig jaar en Seashore van dit jaar. De schelpen in het mos heb ik vorige zomer aan het strand in Schoorl opgeraapt. Op het ribbelkarton zit Gesso. De blauwe stempelinkt is Pool Party van Stampin Up!
Jan en Annie hebben mij gebeld op hun trouwdag om te bedanken voor de kaart. Ze vonden hem hartstikke leuk.

Ik wil jullie bedanken voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart. Het is fijn om die te lezen. Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties op deze kaart en wens jullie allemaal een heel fijn weekend.

Lieve groetjes, Marlies