dinsdag 14 januari 2014

Verjaardagskaarten voor Liftchallenge 57

Hier ben ik weer met twee nieuwe kaartjes. De eerste heb ik gemaakt voor mijn nichtje dat afgelopen week 18 geworden is en de tweede kaart voor mijn voorraad. Ik heb, doordat ik eind vorig jaar eigenlijk alleen maar kerstkaarten heb gemaakt, nog zo weinig andere kaarten liggen, dat er nodig weer wat gemaakt moet worden. De Liftchallenge was een leuke uitdaging om een paar kaarten te maken. Ik vond de gekozen voorbeeldkaart erg mooi. Dit is het voorbeeld:


Dit is wat ik ervan heb gemaakt. Onderstaande kaart is gemaakt met een ouder paperpad dat ik nog lang niet op heb: The Sweet Stack van DCWV. De paperclip is van SU (bedankt Margriet!),  de hartjes zijn uitgestanst met een MFD van Nellie Snellen en de letters heb ik met mijn Silhouette Cameo uitgesneden. Voor het roze kaartje is een afrondpons gebruikt.


De tweede kaart is gemaakt van paperblok Sweet Nectar van K&Company, ook al wat ouder en heel mooi, vind ik. Ik heb hem op dezelfde manier gemaakt. De letters heb ik gemaakt met een oude dymotang. Op de zwarte tape heb ik roze washitape geplakt en deze toen door de tang gehaald en de teksten gemaakt. Vervolgens heb ik de letters een beetje duidelijker gemaakt door er met een bruin bijenwasblokje overheen te gaan.
Deze kaart vind ik zelf het beste gelukt. Hier staan ook de sterren en de cirkel van het te liften voorbeeld op, die was ik bij het eerste kaartje vergeten.


Deze kaarten doen dus allebei mee aan Liftchallenge 57 van Liftchallenge.blogspot.nl. Het was leuk om weer mee te doen met deze challenge en er ligt weer een extra kaartje voor een jarige!

Lieve groetjes, Marlies