vrijdag 15 januari 2016

Te laat voor de Liftchallenge!!!

Allereerst wil ik Gaby Dierx van harte welkom heten als mijn nieuwe volger, zo doen we weer inspiratie op bij elkaar!
Te laat dus... Maar ik wilde dit kaartje voor de Lift Challenge toch tonen. Het te liften kaartje met duidelijke tutorial is van Sanna. Ik zag hem en werd meteen enthousiast, maar toen... Ik heb zó zitten ploeteren op de opdracht! Ik heb niet zoveel stencils en ze hebben allemaal nogal kleine openingen. En kleine stempels heb ik ook niet veel. Daar kom je dan zomaar achter... Eigenlijk wel grappig. De eerste kaart is het te liften voorbeeld, de bloemenkaart heb ik gemaakt.
Dit zijn het masker van CraftEmotions en de stempelset van PrimaMarketing die ik gebruikt heb. Het is misschien niet goed te zien, maar ik heb de twee ronde stempels met onregelmatige stippen gebruikt. De ondergrondlaag is marineblauw cardstock met reliëfstrepen. Daar zijn ook de vlinders uit gesneden en nog een tweede keer uit vellum.Het masker ging prima schoon, omdat ik inkt en markers van Stampin'Up! heb gebruikt. Mijn handen zaten helemaal vol blauwe en roze inkt, maar na een heerlijk bad waren die ook weer schoon. Ondanks het geploeter was het enorm leuk om mezelf eens een kaart te laten maken waar ik zelf niet snel aan zou beginnen. Nu hij af is zitten er nieuwe ideeën met deze verrassende techniek in mijn hoofd. Heel leuk dus!
Omdat ik vandaag verwend werd met een bezoekje van mijn dochter met kleindochter was de kaart te laat af, helemaal niet erg toch. Ik heb genoten van hun onverwachte komst. Daar kan nu eenmaal geen knutselmiddagje tegenop!

Ik lees weer met plezier jullie reacties. 
Liefs, Marlies