zaterdag 18 februari 2012

Schommelkaart voor Patricia

Ik heb vandaag mijn eerste wiebelkaart gemaakt voor Patricia, de vriendin van mijn zoon, die vandaag 30 geworden is. Ze is dol op vlinders, dus ik wilde een kaart met vlinders voor haar maken. Ik was vorige week bij Boekenvoordeel, toen ik oplegkaartjes zag liggen in verschillende dessins en verschillende vormen. Ik heb 3 pakjes gekocht, weer eens wat anders.


Ik ben begonnen met een witte cirkel. Daarop zit het oplegkaartje. Daarop zit weer het kaartje met de  Magnoliastempel. Zij is ingekleurd met Flexmarkers. Ik ben er best lang mee bezig geweest, omdat ik het nog maar kort doe. Ik vind dat het papier erg snel nat wordt en de inkt (te) gemakkelijk buiten de lijntjes gaat als je de kleuren in elkaar wilt laten overlopen, maar dat zal wel komen omdat ik nog een beginneling ben. Ik hoop maar dat het mettertijd beter zal gaan. Op de foto lijkt het een beetje anders, maar de jurk van Tilda heeft in werkelijkheid dezelfde kleur als het achtergrondpapier. Ik heb een 2e foto gemaakt van de kleuren markers die ik gebruikt heb.De kaart is afgewerkt met vlinderstickers, naar ik meen van de Xenos, bloemen o.a. van Marianne Design en ponsen en letterstickers van Nellie Snellen.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. Ik ben blij met jullie reacties, het is leuk om terug te lezen dat anderen je kaartjes leuk vinden.
We zijn vanmiddag even bij Olaf en Patricia op bezoek geweest en ze vond het kaartje mooi. Mijn moeder en mijn jongste zus waren er ook en door hen is het kaartje in ieder geval al goedgekeurd. Altijd hartstikke leuk zo'n verjaardag, elkaars kaartjes bekijken en bewonderen, iets lekkers erbij, hm!
En Patricia had een collega op bezoek met de meest schattige kindjes die je je maar kunt voorstellen! Zo lief!!! Als ik ooit oma word mogen ze daarop lijken, zei ik vanmiddag tegen de moeder.

Groetjes, Marlies