zaterdag 3 mei 2014

Opkikker

Dag lieve allemaal, ik ben er nog hoor. Eindelijk kan ik weer eens een kaartje tonen. Ik heb niet stilgezeten, maar gewoon even weinig gemaakt dat ik mooi genoeg vond om te laten zien en niet zo veel geblogd.


Deze kaart heb ik voor een goede vriend van ons gemaakt die een paar dagen geleden ineens heel erg ziek werd, hoge koorts kreeg en andere ziekteverschijnselen en meteen moest worden opgenomen in het ziekenhuis.  Ze zijn nog bezig met onderzoeken en weten nog niet wat hij mankeert. Hopelijk is het snel bekend, dan kunnen ze hem gaan behandelen. Dat is toch erg schrikken hoor als je zoiets hoort.
Ik heb voor deze kaart oude en nieuwere materialen gebruikt, ik ben er zelf wel tevreden over. Het is toch altijd even moeilijker om een mannenkaartje te maken, dan laten we toch meestal al die bloemen achterwege. De mooie mal, de stempel achter de kikker in het ovaal en de postcardstempel zijn van Joy. Het DP is uit Eline's Brights blue and green. De kikker komt uit een knipvel van Yvonne Creations. Verder wat enamel dots en een oude brad in dezelfde kleur groen als de kikker. En verbandgaas mocht natuurlijk niet ontbreken nu onze vriend in het hospitaal ligt. De tekststempel is van Boekenvoordeel. De randen zijn bewerkt met Gesso.

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en wens jullie nog een heel fijn weekend toe, geniet ervan!
Liefs, Marlies