donderdag 22 maart 2012

Muziekkaart met Canarylove

Begin maart heb ik een Silhouette Cameo gekocht. Ik heb nu mijn eerste kaart gemaakt waarbij ik de digitale snijmachine gebruikt heb. Ik heb hem eerder al voor wat probeersels gebruikt en voor een doosje.
Deze kaart was eigenlijk bedoeld voor een uitdaging bij elke Kaart een Feestje!, maar was door omstandigheden niet af. Vanmiddag heb ik hem eindelijk af kunnen maken.
De freebie is van Saturated Canary en heet Canarylove. Ik heb haar met aquarelpotloden ingekleurd.Het DP is Howdy Doody van My Mind's Eye. De G sleutels heb ik getekend en met de Silhouette uitgesneden. Verder heb ik MFD 39 en de Fancy Dies van Nellie Snellen gebruikt.
Dit is een foto van de G sleutel die ik heb uitgesneden met de Silhouette Cameo, een fantastische machine! Dit had ik met de hand nooit voor elkaar gekregen...
Ik heb de kaart verder rustig gehouden, ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes, Marlies

maandag 19 maart 2012

Ik heb een candy gewonnen bij Jannie van der Zwan

Ik open net mijn mailbox en lees nietsvermoedend de volgende mail:

Hoi Marlies
Even kijken op mijn blog Emoticon met brede lach
Groetjes Jannie van der ZwanEr gaat nog geen lampje branden, ik heb net in het kader van mijn therapie een kwartiertje gewandeld en even met de buurman staan praten over de tuin. Ik kijk op Jannies blog en zie dat ik voor het eerst een candy gewonnen heb, wat geweldig leuk! Ik ben fan van wat Jannie maakt en heb tijdens de open dag van Nellie Snellen bij haar aan tafel een roosje zitten maken. Met de geduldige uitleg van Jannie was dat goed te doen en bovendien heel gezellig. Jannie, heel erg bedankt!

Groetjes, Marlies