woensdag 10 april 2013

Verjaardagskaart met rozen

Ik wil jullie bedanken voor jullie lieve reacties die jullie steeds geven op mijn kaartjes. Ik lees ze met plezier en ze geven me een blij gevoel, hartstikke leuk! Bedankt ook voor de felicitaties voor de verjaardagen van mijn kinderen, Nadia 31 maart en Olaf vandaag 10 april. En ik ben nog niet klaar met feesten, want zaterdag de 13e ben ik zelf jarig. We gaan dus nog even door met taartjes eten...

Ik heb een verjaardagskaart gemaakt voor onze kapster Thea, die onze kapsels al verzorgt sinds onze kinderen nog heel erg klein waren. Ze is tegelijk jarig met onze zoon Olaf, vandaag, dus ik vergeet haar verjaardag nooit. Zij denkt ook altijd aan die van Olaf, zelfs nu hij al jaren niet meer thuis woont. Ze heeft nog steeds een zwak voor onze kinderen, ik moet ze altijd de groeten doen, zo lief! Gisteravond was ze bij ons om ons haar te knippen en gaf ik haar de kaart voor haar verjaardag. Ze vertelde toen dat ze de kaart die ik vorig jaar voor haar gemaakt heb nog steeds op de kast heeft staan omdat ze hem zo mooi vindt. Leuk is dat!


Dit is de kaart die ik voor haar heb gemaakt. Hij is uitgesneden met mijn Silhouette Cameo, hoe kan het ook anders. Ik ben helemaal dol op dat apparaat! Het ontwerp van de kaart is weer een patroon van Birdscards, Bird maakt zulke prachtige gratis snijpatronen. Achter het uitgesneden rozenpatroon zit een laagje vellum, de kleuren geel en groen heb ik aangebracht met Flexmarkers. De tekststempel is van JustRite.


Voor degenen die mijn blog pas sinds kort volgen, dit is de kaart die ik vorig jaar voor Thea maakte...

Lieve volgers, dit was het weer voor vandaag, lieve groetjes voor jullie allemaal, een fijne dag verder!
Marlies

maandag 8 april 2013

Verjaardagskaart voor mijn zoon Olaf

Ik heb een kaartje voor onze zoon Olaf gemaakt. Hij wordt 10 april 30 jaar, maar heeft zijn verjaardag afgelopen weekend al gevierd. Omdat hij tuingereedschap heeft gekregen en houdt van in de tuin werken heb ik een tuinkaartje voor hem gemaakt. De stempels die ik daarvoor gebruikt heb zijn van Boekenvoordeel.


Het DP is Fiddlesticks van My Mind's Eye, deze lijn vond ik wel jongensachtig met dat houtpatroon en ruitjes. De tekststempel is van Nicole Verkooijen, net als de die, waarmee ik deze heb uitgestanst. 


Hier zie je een detail. De tulpenrand onder de jongen en de gieter heb ik zelf ontworpen en uitgesneden met de Silhouette Cameo. Ik vind ze zelf uitermate goed gelukt, al zeg ik het zelf. Het was ook leuk om ermee bezig te zijn. Daarna heb ik ze ingekleurd met Flexmarkers. Ik heb de volgende kleuren gebruikt voor mijn kaart: huid O739-O729-Y129-R528, haar O124-O324-O535, geel Y337-Y417-Y418, broek B336-C917-C528, grijs  BG 1 t/m 5, schopsteel O535-O727-O928, tulpenblad Y724-G136.

Ik heb het hele weekend cursisten van mijn man in huis gehad, die een cursus Universele Energie kwamen volgen, dus mijn kaartje is nu pas af. 
Ik wil met deze kaart meedoen met uitdaging 61 "voor de man" van cardsandscrap.nl. 
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden. Ik vond het een leuke uitdaging om hem te maken.

Lieve groetjes, Marlies