vrijdag 8 november 2013

Mannenkaart voor een timmerman

Ik vond de liftkaart van de Liftchallenge van mijn bericht van gisteren zó leuk om te maken dat ik er nog een kaartje mee gemaakt heb. Deze ging echt supersnel. Ik wilde nog een verjaardagskaart maken voor een echte timmerman en had nog ergens een paperpadje met prachtige plaatjes van oud gereedschap, spijkers, schroeven e.d. liggen.
Ook de achtergrondjes van hout zaten erin. Verder alleen touw en nestels gebruikt om het vellum, ook uit datzelfde paperpad, vast te zetten.
Dit is het resultaat geworden, ik was er zelf helemaal happy mee, een echte stoere mannenkaart, voor de vakman, die werkelijk álles gemaakt krijgt:


Ik doe dus nog maar een keer mee met  Liftchallenge 53 van Liftchallenge.blogspot.com.

Ik lees weer met plezier jullie reacties en bedank jullie hartelijk voor jullie lieve commentaren. Die van gisteren deden me echt goed!!!

Lieve groetjes, Marlies

donderdag 7 november 2013

Kerstkaart voor Liftchallenge 53

Ik ben een tijdje bezig geweest met dit kaartje voor het Liftchallengeblog. Ik ben de laatste weken ontzettend vaak ziek. De huisarts weet er geen oplossing voor en heeft me doorgestuurd. Moeilijk geval dus. Vandaar dat ik weinig blog en soms weinig op jullie blogs schrijf.
Ik ben fan van wat Eline Pellinkhof maakt en ben bezig om van haar 3D vellen kerstkaarten te maken. Toen ik Liftchallenge 53 zag wist ik meteen dat ik hier iets mee wilde gaan maken.
Dit is het te liften kaartje:


Ik heb de kaders en letters uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. Daarachter zit vellum gelijmd. Het vosje zit zo op het rechter polaroidkader gelijmd dat het net een "out of bounce" foto lijkt. Dit is een leuke techniek om op foto's toe te passen met Photoshop.
Verder heb ik paperclips, touw, twee soorten Stickles en maskingtape gebruikt. Enkele snijbestanden zijn weer van Bird. het DP is van Marianne Design, ook van Eline natuurlijk!


Ik vind het kaartje zelf wel goed gelukt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, eerlijk zeggen hoor!
Dit kaartje doet dus mee aan Liftchallenge 53 van Liftchallenge.blogspot.com.

Lieve groetjes, Marlies