woensdag 13 augustus 2014

verjaardagskaart "Enjoy the ride"

We zijn weer terug van een heerlijke kampeervakantie in Schoorl, net als vorig jaar. Het weer was perfect voor ons, we hebben lekker gefietst, gewandeld en heel veel buiten gezeten, met een boek of de krant. Ook goede en gezellige gesprekken gevoerd met hele fijne mensen op de camping.
Op de Hondsbossche zeewering bij Camperduin hebben we staan kijken naar het werk aan het nieuwe duingebied dat Boskalis daar aan het aanleggen is om de kust te versterken. Elke dag stonden daar vele toeschouwers op de dijk. Machtig om te zien, dat is waar Nederland goed in is.
Ik heb de laatste maanden weinig geblogd, wel af en toe wat kaartjes bekeken, maar weinig reacties getypt, geen energie. Ik had ook geen inspiratie om kaartjes te maken. Ik heb wel het een en ander gemaakt, maar dit is pas weer een kaartje dat ik graag wil laten zien.
Het is gemaakt volgens de schets van kaartenuitdaging 216 van cardsandscrap.nl. Ik zag deze schets en vond hem hartstikke leuk voor de kaart van mijn jarige nichtje.


Ze is 16 geworden en daar hoort natuurlijk een brommerkaartje bij. Ik had vorig jaar een leuke stempelset gekocht van Penny Black en nog niet gebruikt, perfect dus. A day in Paris, ik vind hem super met die leuke scooter. Mijn nichtje heeft bovendien een langharige teckel, dus...


Verder heb ik stempels gebruikt van MFT: Magical Memories en SU: Show & tell 2 en Gorgeous Grunge. De stempels van MFT en het mooie paperpad Meology van Fancy Pants heb ik tijdens onze vakantie bij oma Dee in Noord Holland gekocht. Wat een ontzettend leuke winkel is dat, we kregen koffie en hebben heel gezellig met Miranda en haar man zitten kletsen. Lekker veel gekocht ook. Mijn man zei: "Neem maar mee wat je graag wilt hebben." Dat laat ik me geen twee keer zeggen!!!

Ik wil deze kaart mee laten doen met kaartenuitdaging 216 van cardsandscrap.nl.
Mijn zus en haar jarige dochter vonden mijn kaartje heel leuk. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Lieve groetjes, Marlies