zaterdag 2 januari 2016

Gelukkig Nieuwjaar

Op de eerste plaats wil ik jullie allemaal een héél gelukkig, gezond en creatief 2016 toewensen. Hopelijk zijn jullie de jaarwisseling allemaal goed doorgekomen. Voor mij is oudejaarsavond een van de moeilijkste avonden van het jaar vanwege het lawaai en de lichtflitsen van het vuurwerk. Ik woon aan een park, dus een ideale plek voor de vuurwerkliefhebbers om hun hobby uit te oefenen. Het is prachtig om te zien hoeveel lol ze eraan beleven, maar vanwege mijn PTSS kan ik het helaas niet meer verdragen. Dat betekent om 23.15 uur bekaf van alle prikkels naar bed, met mijn hoofd onder het dekbed. Pas rond half 3 in slaap vallen als het rustig wordt buiten. Gelukkig is het de laatste jaren rustiger en is het maar eens per jaar. Ik heb 's middags op 31 december dit muurtje zitten Photoshoppen, mét vuurwerk, dat hoort er nu eenmaal bij, voor de liefhebbers, om jullie alle goeds te wensen.


Ik heb voor afgelopen Kerst een paar geborduurde kerstkaarten gemaakt die Trijntje graag wilde zien. Speciaal voor jou, Trijntje!

Ik lees weer graag jullie reacties en ben van plan wat meer te bloggen. Daar is de laatste tijd te weinig van gekomen door het maken van de kerstkaarten en de nodige migraineaanvallen.

Liefs, Marlies