vrijdag 29 maart 2013

Verjaardagspaaskaart voor mijn dochter Nadia

Ik wil jullie de verjaardagskaart laten zien die ik heb gemaakt voor onze dochter Nadia, die Eerste Paasdag jarig is en dan 27 jaar wordt. Aangezien ze toch nooit op mijn blog kijkt kan ik hem gerust laten zien.
De layout van de kaart is een ontwerp van Nicole Verkooijen. We leerden deze maken in de eerste les van de Online Craft Classes die ik bij haar volg.
Het DP is van Bildmalarna en heb ik eind maart op de beurs in Den Bosch gekocht. Ik was daar met Patricia, de vriendin van onze zoon. Hij was zelf ook mee gekomen om rond te kijken en even Den Bosch in te gaan. Het is zo'n leuke stad, ik heb er gestudeerd. Aan het eind van de middag hebben we met een kopje thee en wat lekkers zitten kletsen, heel gezellig. Dat was eigenlijk leuker dan de beurs zelf, er was weinig nieuws onder de zon. Wat wel heel erg leuk was dat ik ook een tijdje met Pouwla heb staan praten, we stonden naast elkaar aan de kraam en zij herkende mij omdat ze een keer bij mij is geweest voor een workshop kleuren met de Flexmarkers van Nicole Verkooijen. Pouwla maakte mij attent op dit mooie papier. Ik heb de vellen Wild Meadow en Anemone gebruikt, zó mooi! Ik zag het papier op het blog van Marlies en nu kon ik het hier kopen. Ik ben er blij mee, dit papier van Bildmalarna is schitterend!


De stempel is van Bugaboo en heet bunnyeasteregg. Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren Flexmarkers: haas CG1 t/m 5, wangen en buik WG1, strik Y337-Y417,  roze tong en oren O518-O228, gras G129-G136-Y724, achtergrond Y418-Y819.
Het ei van de stempel heb ik uitgesneden en er een schudkaart van gemaakt. Er zitten gele bloempailletten achter.
Het gras heb ik met een pons van Martha Stewart gemaakt, de bloemblaadjes met een pons van Nellie Snellen. De bloemen zijn van verschillende merken.
Het hekje is een file van Bird en uitgesneden met mijn Silhouette Cameo, net als de tekstballon. De tekst heb ik ook met de Cameo geschreven. Er past namelijk niet alleen een mes in, maar ook een sketchpen waarmee je kunt schrijven. De tekst "fijne verjaardag lief paaseitje" staat erop omdat Nadia nog net met Pasen geboren is: precies om twee minuten voor 12 's nachts. De verloskundige zei dat als ze snel geboren zou worden wordt het een paaseitje, anders een 1-april-grap. Het werd dus een paaseitje...

Ik ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartje vinden en wens jullie allemaal hele gezellige en fijne paasdagen toe. Lieve groetjes, Marlies