zondag 10 april 2016

Feestvarken

Nóg een feestvarkenskaart, nu voor mijn zoon Olaf. Hij is vandaag 33 jaar geworden, zoals ik al berichtte bij het kaartje voor Eline.
Deze kaart lijkt veel op die van Eline, ook met vieze varkens. Olaf houdt van varkens, heeft al verschillende keren "Pigs-in-the-Mud"-taarten gemaakt.


De varkens snoepen dit keer van een chocoladetaart met kersen. Het recept lijkt veel op de vorige chocoladetaart.


Ook hier een feestvarken vol vlekken, snoepend bovenop de taart. De stansjes en papier zijn van Eline, de rest is weer met de Silhouette Cameo gesneden.Het andere varken heeft al van de chocolade gesnoept en wil net aan de kersen beginnen. Ik was net op tijd met fotograferen, anders zag de taart er niet meer zo best uit.

Bedankt voor de leuke reacties op de kaart voor Eline. Ik wens jullie een hele fijne zondag!
Lieve groetjes, Marlies

4 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd Marlies...die varkentje zijn echt aan het genieten van je taart. Heel mooi én leuk uitgewerkt. Nog gefeliciteerd met je zoon.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Zmarlies ik had je feestvarkentjes even gemist. Maar het zijn schitterende kaarten. Heel leuk gemaskt, groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Marlies. Lekker varkentje hoor. Nog gefeliciteerd met je zoon. Zal wel een leuke dag zijn geweest met al die varkens. hihihi gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een echte TOP kaart, zo onwijs leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen