woensdag 1 januari 2014

Gelukkig Nieuwjaar!

Mijn man maakt in de kersttijd altijd een gedicht dat we meesturen met de kerstkaarten. Ook al is het vandaag al 1 januari, ik wil het jullie niet onthouden. Neem het mee als inspiratie voor 2014.

Ooghoogte

Hoe kan een mens het kleine doen en toch groots zijn?
Door wijze woorden als:
"het is altijd het juiste moment om goed te doen"?
Of juist door daden,
waarbij moed inspireert om voorbij angsten te gaan?
Of toch vooral door hoe je liefdevol voorleeft,
op ooghoogte, als mens voor een mens,
waarbij je iets groots doet, terwijl het toch klein is?

Laat je door de kerstboodschap inspireren
en toon op ooghoogte je liefdevolle Zelf in 2014.

Marlies en Walter Savelkouls

Verder heb ik gisteren nog een kerstkaart vergeten te plaatsen: Dit was de laatste die ik gemaakt heb in 2013, voor Jolanda, die mij ook een heel mooi kaartje had gestuurd. ik had het net af toen ik mijn oude snijmachine liet vallen. Er brak een essentieel onderdeel af, zodat ik een nieuwe gekocht heb bij Margriet van Stampin Up! Deze kaart is gemaakt met mijn Silhouette Cameo voor Margriet. Als ik iets bij haar bestel en het kom halen staat er altijd een mooi ingepakt cadeautje klaar, zo leuk om je bestelling op die manier op te mogen halen! Achter de letters 2014 zitten 4 verschillende masking tapejes.


Dat was het weer. Ik wens jullie een héél gelukkig, gezond en creatief 2014 toe. En hopelijk kom ik wat meer aan bloggen toe. Ik zal mijn best doen om jullie blogs weer te bezoeken, als mijn gezondheid dat toelaat. Het zat er even niet in met alle kerstkaarten die ik toch heel graag wilde maken. 

Lieve groetjes, 
Marlies

dinsdag 31 december 2013

Nog wat kerstkaarten in het oude jaar

Ik wil jullie een paar kerstkaarten laten zien die ik de afgelopen weken gemaakt heb. Het kan nog net, morgen begint het nieuwe jaar. Dan beginnen sommigen van jullie opnieuw aan de kerstkaarten voor 2014 om er dan ook weer genoeg te hebben. Ik heb er dit jaar 30 zelf gemaakt, veel met de knipvellen van Eline, zoals de bovenste  twee hieronder. Ik heb er ook gewoon een aantal nagemaakt van voorbeelden, omdat ik het gewoon niet had dit jaar. Te veel ziek, daarom ook nauwelijks geblogd de laatste tijd.


De derde kaart is met papier en plaatje uit een blok van Tilda en de laatste herkent natuurlijk iedereen, de beroemde uilenpons van Stampin Up! Veel uitgesneden met de Silhouette Cameo. De tekst van de 2e kaart heb ik met de rode sketchpen van de Cameo geschreven. De lampjesstempel is uit een kerstset van Boekenvoordeel.

Fijne jaarwisseling, ben voorzichtig met vuurwerk en hopelijk tot snel!

Lieve groetjes,
Marlies