vrijdag 14 februari 2014

Abraham

Wat leuk dat er zo nu en dan weer nieuwe volgers op mijn blog komen kijken, van harte welkom!
Mijn zwager werd 50 en er moest dus een kaart komen voor Abraham. Ik zag een leuk model in Cards and Scrap 12 van een kadoosjeskaart en omdat de familie wel van 3D plaatjes houdt ben ik een knipvel gaan halen bij 't Knutseltje. De kaart is gemaakt uit een heel vel cardstock van  30x30 cm. en daarna in deze vorm gevouwen. De ronding heb ik met een schaar geknipt.


Als de kaart dicht is zie je het mooie DP papier goed. Het is Prairie Chic van BoBunny. De cijfers 50 en de naam van de jarige heb ik met de Silhouette Cameo uitgesneden. Aan de buitenkant heb ik stiklijntjes getekend met een witte gelpen.


Dit is de open kaart, zo kan hij blijven staan en zien jullie dat het een doosje is waar het geld voor de jarige in kan. Heel handig model. Door de bijpassende wikkel blijft de kaart mooi dicht en kan het geld er ook niet uitvallen. De jarige Abraham vond hem leuk, zeker toen hij de inhoud zag. Zo kun je met gewone wat oudere 3D-knipvellen toch weer een leuke kaart maken. Wat vinden jullie van deze kaart?

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend! Lieve groetjes , Marlies

zondag 9 februari 2014

Babyshower

Gisteren was er een babyshower feestje bij mijn dochter, bedacht en georganiseerd door twee van haar vriendinnen. Ze wordt begin maart mama en ik dus oma. Ik had een aantal baby- en mama-verzorgingsproducten gekocht en deze mooi verpakt in roze cadeaupapier in een papieren tasje. Het tasje heb ik versierd op een CAS-manier, want het idee om het op die manier te geven kreeg ik een uurtje van tevoren pas. Ik had de cadeautjes aanvankelijk gewoon mee willen nemen.

Nu heb ik het logo van de winkel op het tasje afgeplakt met het papier waar ik ook de cadeautjes mee had ingepakt en ben met de babystempels van Eline Pellinkhof aan het stempelen gegaan.
Het label is versierd met twee uitgeknipte en ingekleurde stempels uit dezelfde serie en de tekststempel is van Joy. Het label zit vast met papiertouw van Ikea. Dat heb ik ook om alle cadeautjes gestrikt, het geheel zag er heel leuk uit. Dit was dus een snel (onvoorbereid) gepimpt tasje.
En ja, we hadden een heel gezellige middag, met leuke spelletjes, allerlei lekkers en mijn dochter is ontzettend verwend door al haar vriendinnen en zat zichtbaar te genieten. En deze bijna-oma dus ook!!!!

Fijne zondag nog voor jullie en ik lees graag wat jullie van mijn tasje vinden.
Lieve groetjes, Marlies