dinsdag 13 november 2012

Thank you all candy bij Nicole's Stamp Addiction

Lieve volgers, Nicole Verkooijen geeft een geweldige candy weg als zij 3450 blogvolgers heeft bereikt. Het gaat om 50 Promarkers plus 50 opzetstukjes om er fijnschrijvers van te kunnen maken. En alsof dat nog niet genoeg is verloot ze ook nog twee sets metallic markers. Ik zet hieronder de foto neer zodat jullie kunnen zien hoe groot deze candy wel niet is:


Ga dus maar snel HIER op haar blog kijken, ga haar volgen en doe mee als je ook kans wil maken op deze geweldige prijs!!!

Groetjes, Marlies

Xmas

Ik heb weer een kerstkaart gemaakt met de Silhouette Cameo. Het ontwerp komt van het Silhouette Blog. De kaart is van kraft cardstock. Het DP is Warm Winter Wishes van Marianne Design. Het lint is van Elines Winterhuis van vorig jaar en de brad van Joy Crafts. Het rode cardstock heeft een parelmoerglans, ik weet niet van welk merk het is.


Omdat er geen stempels ingekleurd hoefden te worden en geen 3D-plaatjes hoefden te worden uitgeknipt, was deze kaart redelijk snel te maken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes, Marlies