zaterdag 9 april 2016

Kaart voor Eline

Wat leuk Rimmie en Janneke, dat jullie mij gaan volgen. Welkom op mijn blog!
Eindelijk kan ik de kaart voor Eline Pellinkhof laten zien. Een aantal weken geleden werd ik door Miranda gemaild met de vraag of ik als fan van Eline een kaart voor haar wilde maken. Zij en Janneke hadden het idee om een groot pakket met zelfgemaakte kaarten van haar eigen materialen naar Eline te sturen om haar te bedanken voor al haar mooie ontwerpen. Daar was ik ook wel voor te porren. In de tijd dat ik nog origami- en spirellikaarten maakte vond ik de ontwerpen van Eline al heel erg mooi.
Ik heb Eline een paar keer ontmoet en met haar staan praten, ze was zó aardig! De tweede keer wist ze zelfs nog wie ik was ... Zie hier de foto van Eline en mij uit 2013.
Ik wilde een kaart met het hertje maken, maar dat bleek uitverkocht... Toen het weer leverbaar was kon ik er geen kaartje meer mee maken voor Eline. Ze zouden eind maart worden opgestuurd.
Het feestvarken had ik wel, dus dat werd hem.Dit is de kaart: feestvarkens die smullen van een chocoladetaart. Ze hebben zichzelf helemaal vies gemaakt, zoals het echte varkens betaamt en zitten vol met chocoladespetters, héérlijk!!!


Dit varken zit ín de taart, zó lekker vindt hij hem! Hij heeft net zijn snuit afgelikt.
Het DP is van Marianne Design. Ik heb de kaart bewust rustig gehouden omdat de varkens met de vlekken druk zijn. De taart, vlekken en bloemen heb ik uitgesneden met de Silhouette Cameo.
De taart is een ontwerp van MissKateCuttables.


Hier is het onderste varken, hij kijkt een beetje schuldig, omdat hij zich zo vies gemaakt heeft. Maar dat moet kunnen als je het feestvarken bent, toch?

Jullie snappen wel welke taart een van mijn favorieten is? En varkens horen bij mijn lievelingsdieren. Die mocht ik als kind altijd voeren op de boerderij van onze overburen in Drunen. Dan knorden ze altijd zo leuk boven de trog. Mooie herinneringen uit mijn kindertijd.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn knorretjeskaartje vinden. Kijk ook op de blogs van Janneke en Miranda, daar staan alle andere kaarten voor Eline.
Morgen ga ik naar de verjaardag van een ander feestvarken: mijn zoon. Hij wordt 33jaar. Misschien hebben ze wel een Varkens-in-de-modder-taart gemaakt.

Fijn weekend voor jullie allemaal!!!
Lieve groetjes, Marlies

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart is dit geworden! Pas goed bij de varkens-in-de-modder-taart (die hebben we dit jaar niet ;) Olaf is ook gek op varkens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje met het feestvarkentje!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  wat leuk dat jij ook mee deed aan de oproep, erg lief om zoiets te organiseren..Ik vind jouw kaartje super, met de olijke varkentjes en de lekkere chocoladetaart,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon.
  Je hebt een hele mooie vrolijke feest kaart gemaakt voor Eline. Een heel leuk design! Super!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Marlies,

  Wat een heerlijk kaartje is dit en wat zijn ze leuk he de nieuwe beestjes van Marianne deze feestvarkentjes vind ik super!!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marlies,
  Wat heb je een geweldig leuke kaart gemaakt voor Eline. Ik ben helemaal weg van je choco-taart!
  Bedankt voor je deelname, we kunnen terugkijken op een geslaagde verrassingsaktie.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen