zondag 3 april 2016

Fotomapje voor mijn jarige dochter

Mijn dochter Nadia is 31 maart 30 jaar geworden. Ik heb voor haar een mini-fotomapje gemaakt met fotootjes op pasfoto-formaat. Het ontwerp van het mapje en doosje zijn van Raffaela Perego. Ik heb het twee weken geleden in de winkel van Jolanda, Raadhuisstraat 8 5165CH Waspik bij Raffaela gemaakt. Ik vond het zó leuk, dat ik er thuis nóg eentje heb gemaakt! In de winkel is op woensdagochtend vaak een knutselochtend. Je kunt er dan binnenlopen en meedoen. Ik ben er twee keer geweest, beide keren de moeite waard!


Dit is het doosje voor het mapje en de voorkant van het mapje. Het mapje is ongeveer 7,5 x 7,5 cm. groot. De vierkante stukjes houtnerf designpapier zijn van Noor! design en hebben we tijdens de workshop van Raffaela gekregen, ze zijn 7 x 7 cm.

 Dit zie je als het strikje open gaat .... een foto van mij met mijn kleindochter Jule.


Dit is de eerste pagina. Recente foto's (vorige week) van Jule en haar ouders. Het takje met vogel is uit een pons van SU. Ik heb in het mapje (delen) van allerlei merken stempels gebruikt.


Hier zie je Jule en mij elkaar kushandjes geven, daar is ze dol op, zó schattig! Opa voert haar fruit en papa is met haar in het Natuurmuseum in Tilburg.

Hier nog een foto van Jule en haar mama met Carnaval en ons toppertje op haar verjaardag op 12 maart 2016. Toen werd ze 2 jaar.

Ik vond het een heel leuk projectje om te maken en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik heb er meteen maar een Silhouettebestand van gemaakt. Dan kan ik het nog eens maken of nog eens veel groter of met meer pagina's. Dit is een hele leuke maat voor in je handtas.
Raffaela, bedankt!!!

Ik wil dit mapje mee laten doen bij Challenge 34 van Knutsels en Kadootjes, waarbij je hout op je kaart moet gebruiken.

Lieve groetjes, Marlies8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk project Marlies. Leuke foto's heb je er in verwerkt én op een mooie manier. Inderdaad heel handzaam om mee te nemen..gaaf hoor.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf! Je mapje ziet er top uit, vind het echt gaaf! Lieve foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  je hebt echt een heel mooi fotomapje gemaakt, heel veel leuke foto's en wat een schatje is Jule..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf fotomapje is dit geworden, mooi én stoer! Ontzettend bedankt voor je deelname aan onze verrassingsactie voor Eline, je hebt een leuke, vrolijke en humoristische kaart gemaakt voor haar! Ik moest erg grinniken om alle spetters. Gelukkig geen modder, maar overheerlijke chocolade! Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk gedaan! Dat is heerlijk om daar mee aan de slag te gaan.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem super gaaf! Echt leuk! Ik ga het idee zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke fotomapje !! Heb hem afgelopen februari zelf ook gemaakt in waspik.

  Bedankt voor je deelname bij K&K.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen