zaterdag 2 januari 2016

Gelukkig Nieuwjaar

Op de eerste plaats wil ik jullie allemaal een héél gelukkig, gezond en creatief 2016 toewensen. Hopelijk zijn jullie de jaarwisseling allemaal goed doorgekomen. Voor mij is oudejaarsavond een van de moeilijkste avonden van het jaar vanwege het lawaai en de lichtflitsen van het vuurwerk. Ik woon aan een park, dus een ideale plek voor de vuurwerkliefhebbers om hun hobby uit te oefenen. Het is prachtig om te zien hoeveel lol ze eraan beleven, maar vanwege mijn PTSS kan ik het helaas niet meer verdragen. Dat betekent om 23.15 uur bekaf van alle prikkels naar bed, met mijn hoofd onder het dekbed. Pas rond half 3 in slaap vallen als het rustig wordt buiten. Gelukkig is het de laatste jaren rustiger en is het maar eens per jaar. Ik heb 's middags op 31 december dit muurtje zitten Photoshoppen, mét vuurwerk, dat hoort er nu eenmaal bij, voor de liefhebbers, om jullie alle goeds te wensen.


Ik heb voor afgelopen Kerst een paar geborduurde kerstkaarten gemaakt die Trijntje graag wilde zien. Speciaal voor jou, Trijntje!

Ik lees weer graag jullie reacties en ben van plan wat meer te bloggen. Daar is de laatste tijd te weinig van gekomen door het maken van de kerstkaarten en de nodige migraineaanvallen.

Liefs, Marlies

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaartjes!!!
  Ik ben je nieuwe volger...:-)
  Gelukkig nieuwjaar, creatieve groetjes Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies,
  ook voor jou de allerbeste wensen..Ook ik haat vuurwerk en met mij onze 2 honden en 4 katten..wat een ellende..
  Je hebt prachtige kaartjes geborduurd, ik heb dat ook heel veel gedaan, blijf ze heel mooi vinden..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies, allereerst de beste wensen voor 2016. Gelukkig zijn we weer een jaar verlost van dat gruwelijk geknal. Ik heb er ook een hekel aan, siervuurwerk vind ik mooi maar dat geknal...brrr.
  Je mooi geborduurde kerstkaarten doen me een beetje aan siervuurwerk denken...mooie kleuren en stralende draaiingen...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marlies Hier is Trijntje dan eindelijk! Wat zijn je kaart prachtig! heel mooie gemaakt met de plaatjes, patronen en kleuren. Supermooi hoor. Wat vervelend dat het vuurwerk zo vervelend voor je is. Gelukkig wordt het wel minder.... IK vins het naar dat ze de mensen het vuurwerk achterna gooien. Gevaarlijk ook . He hoeft van mijn ook niet. Gevaarlijk. Maar sommigen beleven er blijkbaar veel plezier aan. Maar we kunnen weer een jaar vooruit. Jij ook de allerbeste wensen voor 2016. Hopelijk laat je ons af en toe weer wat zien op dit blog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marlies. Voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. Wat vervelend dat je zo een nare jaarwisseling hebt gehad, gelukkig is al het vuurwerk maar eens per jaar maar het is ook wel gelijk heel heftig voor je lijkt mij zo. Bedankt voor je reacties, je hebt een glimlach op mijn gezicht getoverd met je leuke en lieve reacties. En ik ben de laatste die er wat van zal zeggen dat je niet op elk bericht reageert hoor! Ik vind het allang leuk dat je mij volgt en zo regelmatig komt gluren, reageren moet je doen als je er zin en tijd voor hebt. Er gaat nu eenmaal veel tijd in zitten, dus gewoon voor jezelf beslissen wanneer het wel of niet lukt. :-) Ik ben jaloers op je geduld en het werk dat jij steekt in je kaarten, borduren is zo een zorgvuldig en tijdrovend klusje. Hopelijk stuur je ze naar mensen die dit ook echt weten te waarderen en ze even koesteren. Fijne zondag, groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een gelukkig nieuw jaar Marlies voor jou en je family. Hopelijk ook een jaar waarin je gezondheid weer de goede kant opgaat.
  Je geborduurde kerstkaarten zien er prachtig uit, heel chique!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen