vrijdag 25 december 2015

Gelukkig Kerstfeest

Hallo lieve medebloggers op deze grijze Eerste Kerstdag met weer abnormaal hoge temperaturen in ons kikkerlandje. Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen toewensen. Ik blog weinig, dat hebben jullie wel gemerkt, maar niet omdat ik het niet leuk meer vind. Ook niet omdat ik op Facebook zit, hoewel er dat wel van zal gaan komen, want er schijnen leuke foto's van mijn kleindochter op de Facebookpagina van onze dochter te staan, die deze oma niet kan zien.
Niet dat we gebrek aan foto's hebben hoor, elke week komen er wel een paar via WhatsApp of we maken ze zelf met onze mobieltjes. Wat een geweldige uitvinding! Altijd een fotocamera bij de hand om foto's te maken van je kleinkind.


Ik ben de laatste tijd te druk geweest met mijn kerstkaartjes. Ik heb dit jaar nogal wat geborduurde kaartjes gemaakt. Gewoon een mooi patroontje, 3D plaatje erop, klaar.
De eerste kaart en het hulsttakje erop heb ik met de Silhouette Cameo gesneden. De rest spreekt voor zich.
De embossingmal van de tweede kaart is van SU. De dies van Merry Christmas die ik voor de derde kaart heb gebruikt zijn van MFT. De dies van vogel en ster natuurlijk van Eline Pellinkhof (MD). De bomen, takken en bessen zijn weer met de Sil uitgesneden. Op de bessen zit Stickles.Misschien laat ik ook nog een paar geborduurde kaartjes zien. Geniet van de komende dagen. Walter heeft dit jaar weer een kerstgedicht gemaakt, dat wil ik jullie nog meegeven, ter inspiratie. Zijn inspiratie was een ongeneeslijke kankerpatiënt én mijn moeder, die ondanks dat ze heel veel heeft meegemaakt in staat is steeds het geluk te zien in haar leven. Een geweldige kwaliteit van haar.

Geluk

Geluk is niet te vinden,
die zoektocht leidt tot pijn.
Geluk is wel een keuze
en dat is toch zó fijn!

Gun jezelf een kerstkeuze
en veel geluk in 2016
Marlies en Walter Savelkouls

Ik lees weer graag jullie berichtjes en probeer deze vakantie bij jullie blogs langs te komen.
Tot blogs!
Liefs, Marlies

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies wat een prachtige. Kaarten de vogeltjes zijn zo leuk! Wat fijn dat je door de computer, telefoonberichten zulke leuke contacten met doe familie hebt. Ja bloggen kost ook veel tijd... Het is wel leuk om iets te laten zien. Fijn dat je weer wat geplaatst hebt. Nog een fijne en gezellige tweede kerstdag en alvast de beste wensen voor 2016. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben best nieuwsgierig naar je geborduurde kaarten. Je weet ik borduur ook graag. Groeten

   Verwijderen
 2. Hoi Marlies,
  ja bloggen kost veel tijd, maar nog steeds leuke om te doen, alhoewel ik ook op FB zit..en daar ook reacties achter laat..
  je hebt mooie kerstkaarten gemaakt,
  wens je nog fijne dagen,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies, wat een mooie kerstkaarten en fijn dat je ons mee laat genieten. Vooral de twee kaarten met de vogeltjes vind ik mooi...ik ben dol op vogeltjes.
  Bloggen kost wel tijd maar ik doe het liever dan tv kijken, ik kan er echt van genieten om te zien wat mensen zoal maken..heerlijk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Marlies
  wat een gezellige en mooie serie kaartjes heb je weer gemaakt en allemaal zo verschillend ook.
  Ik zit veel op Facebook omdat bloggen heel veel tijd neemt , en ik weet niet of je ook op Facebook zit.
  Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2016.

  liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen