vrijdag 15 januari 2016

Te laat voor de Liftchallenge!!!

Allereerst wil ik Gaby Dierx van harte welkom heten als mijn nieuwe volger, zo doen we weer inspiratie op bij elkaar!
Te laat dus... Maar ik wilde dit kaartje voor de Lift Challenge toch tonen. Het te liften kaartje met duidelijke tutorial is van Sanna. Ik zag hem en werd meteen enthousiast, maar toen... Ik heb zó zitten ploeteren op de opdracht! Ik heb niet zoveel stencils en ze hebben allemaal nogal kleine openingen. En kleine stempels heb ik ook niet veel. Daar kom je dan zomaar achter... Eigenlijk wel grappig. De eerste kaart is het te liften voorbeeld, de bloemenkaart heb ik gemaakt.
Dit zijn het masker van CraftEmotions en de stempelset van PrimaMarketing die ik gebruikt heb. Het is misschien niet goed te zien, maar ik heb de twee ronde stempels met onregelmatige stippen gebruikt. De ondergrondlaag is marineblauw cardstock met reliëfstrepen. Daar zijn ook de vlinders uit gesneden en nog een tweede keer uit vellum.Het masker ging prima schoon, omdat ik inkt en markers van Stampin'Up! heb gebruikt. Mijn handen zaten helemaal vol blauwe en roze inkt, maar na een heerlijk bad waren die ook weer schoon. Ondanks het geploeter was het enorm leuk om mezelf eens een kaart te laten maken waar ik zelf niet snel aan zou beginnen. Nu hij af is zitten er nieuwe ideeën met deze verrassende techniek in mijn hoofd. Heel leuk dus!
Omdat ik vandaag verwend werd met een bezoekje van mijn dochter met kleindochter was de kaart te laat af, helemaal niet erg toch. Ik heb genoten van hun onverwachte komst. Daar kan nu eenmaal geen knutselmiddagje tegenop!

Ik lees weer met plezier jullie reacties. 
Liefs, Marlies

6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor dat je meedoet je ook dat je enthousiast bent over deze techniek. Het is een mooie kaart geworden! Dank je wel voor het meedoen, Marlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je warm welkom.
  Dit zijn ook weer mooie kaartjes, vooral die met die vlinders!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  je hebt echt een prachtige lift gemaakt, het viel niet mee las ik bij iedereen..
  Was je wel te laat ?? ik las de reactie van Marjan..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal waar Marlies. Maar je kaarten waren toch wel mooi geworden. Te laat of niet! Ik ben gisteren met onze oudste kleindochter - voor ik de workshop deed - lekker gaan koffie drinken met poffertjes er bij. Was ook genieten.
  Nu even PC-en en straks weer een witte kaart afmaken.
  Fijn weekend en gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien niet zoveel keus in materialen, maar waar je dan uiteindelijk mee aan de slag bent gegaan,is dan wel erg mooi geworden. Een heel spetterende, sprekende kaart. Tof is dat he, iets doen wat je zelf niet zelf zou bedenken, en daar dan toch weer inspiratie van krijgt. Heerlijk!
  Erg leuk je moeite Marlies voor deze lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Te laat of niet, ik vind het een prachtige kaart geworden Marlies. Ik heb met deze challenge zitten worstelen en inderdaad zat alles onder haha. Toch gezellig..onverwacht bezoek..dat gaat voor natuurlijk.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen