zaterdag 9 mei 2015

Moederdagkaart

Ik ben er weer ... Sinds september vorig jaar heb ik niet meer geblogd. Ik had allerlei redenen om niet meer bij jullie langs te komen en zelf ook niets meer te plaatsen. Meestal geen fut, geen inspiratie om kaarten te maken die ik de moeite waard vond en te veel migraine.
Ik hoop weer af en toe wat te kunnen laten zien (wat door mijn keuring heen komt) en bij jullie langs te komen. Sorry, maar het is niet anders. In juni kan ik weer in de pijnkliniek in het Geldropse St. Annaziekenhuis terecht.

Ik heb me de afgelopen dagen beziggehouden met een moederdagkaart voor mijn moeder. Ik zag de Noor! Design Challenge van 30 april en was helemaal weg van het ontwerp. Ik wist meteen dat ik dit voor mijn moeder ging maken.


Ik heb het patroon aangevraagd, met de hand uitgesneden en uitgeknipt. Het rilwerk is met de Scor Pal gedaan. Bovenstaande foto is van de voorkant van de kaart. Met de beroemde vlinderstans van Joy!


Hier zie je een detail van de prachtige Zentangle vogelstempel, 6410/0346, gekleurd met 3 kleuren groen en 3 kleuren roze Flexmarkers.

Hierboven staan de foto's van de binnenkant van de kaart, met de doosjes, waarin de heerlijke chocoladerepen zitten van de Aldi. Mijn moeder en ik zijn allebei dol op pure chocolade, dus het was fijn dat er 5 repen in de verpakking zaten. Hmmmm!!!
Het paperpad is Floral paper bloc van Joy! Eveneens van Joy! zijn de Leaves stansen, de cirkelstans aan de binnenkant van de kaart, de clear stamps Words, Swirls en de vogel. De clearstamp van de vlinder is er een van Marianne Design. De stans voor de uitsparingen in de doosjes is MFD 32 van Nellie Snellen. Ik heb ook nog gebruik gemaakt van stampin'pad Pool Party van Stampin'Up!
Ik ben vanmorgen al met Walter naar mijn moeder geweest voor Moederdag. Morgen komen mijn zusjes en mijn broer met hun gezinnen bij haar op bezoek en is het heel druk. Zo is het mooi verdeeld en heb ik morgen tijd en energie over voor onze eigen kinderen en onze kleindochter.
Mijn moeder was helemaal wég van het kaartje. Het is zo leuk om iets moois voor haar te maken. Dat doet ze zelf ook nog steeds voor iedereen, dat maakt het extra speciaal.

Lieve groetjes en een hele fijne Moederdag gewenst voor alle moeders onder jullie. Laat je maar lekker verwennen. Zoals ik tegen mijn moeder zei: Dat heb je verdiend!!!!

Ik wil deze kaart laten meedoen aan de Noor! Design Challenge van 30 april 2015.

Marlies

11 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies. Schitterend je kaart. Fijn dat je ons eens weer wat kan laten zien. En heel mooi dat je kaart bij je moeder in de smaak viel. Je hebt erg je best gedaan. Tot de volgende kaart. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies, Je kaartje is erg leuk geworden!! Mooie kleuren, lekker fleurig!
  Niet te streng zijn met je kaarten door jouw keuring te laten komen, want je maakt erg leuke kaarten!
  groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  Fijn dat je weer wat energie en inspiratie hebt om te gaan bloggen. Soms is een blogpauze gewoon nodig om weer ff op te laden. Hopelijk gaat het met je gezondheid ook weer de goede kant op.
  De kaart die ons hier laat zien is een juweeljte, hier zal je moeder vast blij mee zijn geweest!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk en vrolijk! Prachtig gemaakt! Wel fijn dat het weer wat beter gaat met je. Je moeder zal super blij zijn met de kaart.En niet te streng zijn hoor voor jezelf! Het moet een leuke hobby zijn toch.
  Fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk en vrolijk! Prachtig gemaakt! Wel fijn dat het weer wat beter gaat met je. Je moeder zal super blij zijn met de kaart.En niet te streng zijn hoor voor jezelf! Het moet een leuke hobby zijn toch.
  Fijne dag
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart en hopelijk zien we nu iets vaker zo'n mooie creatie van jou voorbij komen want dan weten dat het ook wat beter met je gaat. Creatieve groetjes van Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn Marlies dat ik weer iets van je voorbij zie komen. Het is een hele mooie creatie geworden. Prachtige kleurencombinatie en het geheel ziet er tiptop uit.Ik snap dat je moeder hier blij mee was.
  Fijn pinksterweekend,
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was zo bijzonder. De dag dat jij weer een reactie op mijn blog achter liet, was ik 's morgens wakker geworden en moest aan je denken...dat het bezoek wel erg lang op zich laat wachten (maar ik ben het niet vergeten!!)
  Toen ik, ik geloof 's avonds m'n mail opende zag ik een reactie van jou! Dat kan geen toeval zijn.
  Ik was alweer eens op je blog geweest, en zag idd dat je niet actief was. Wat balen voor je dat de migraine zoveel invloed op je leven heeft.
  Je kaartje/doosje voor je moeder vind ik zo mooi!! Prachtige kleuren, en die vogel vind ik werkelijk super! Die rand er langs. Je ziet dat dit met liefde is gemaakt!
  Hoop echt dat ze je in juni verder kunnen helpen, en dat het beter met je gaat!!
  Lieve groetjes, Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Door mijn vakantie heb ik deze gemist en doordat mijn man meteen erna ziek werd was bloggen niet zo aan de orde. Maar blij dat ik even kom aanwippen vanwege jouw lieve reacties op mijn blog, want deze prachtige creatie voor je moeder had ik anders gemist. Schitterend gedaan, wat zal je je moeder blij gemaakt hebben. Die vogel is echt erg mooi, een blikvanger!
  Heel naar dat het niet goed gaat met je en net als Cornelie hoop ik zeker ook dat je in juni geholpen kunt worden. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat je o.a. door migraine wordt geveld, heel naar lijkt mij dat. Wel fijn om te zien dat er nu weer wat op je blog is verschenen, want dat betekent dat je weer inspiratie, zin, energie en tijd hebt gehad om te freubelen. Jouw moeder moet hier heel blij mee zijn geweest, je hebt de kaart aan alle kanten mooi versierd. En chocolade... Yum! Super leuk om te lezen dat mijn creaties met het schaapje jou zo enthousiast maken, ik hoop dat je net zoveel plezier beleefd aan het schaapje als dat ik heb. Geef je een seintje als je er iets mee hebt gemaakt? Dan kom ik kijken wat jij er mee hebt gemaakt! Ben heel benieuwd. Groetjes en succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omdat het zulk ""heerlijk"" weer is, ging ik wat blogs langs. Rustig op de camping, dus internet redelijk goed. Zie ik je reaktie bij Miranda, dus ging even kijken of jij je al beter voelt en zag je mooie moederdag creatie. Geweldig Marlies. Hij zal best wel LEKKER zijn ontvangen. Pure chocolade daar knap je van op. Heb je in de krant gelezen, dat er een nieuw medicijn is tegen migraine. Het was er niet voor bedoeld zei mijn schoondochter, maar t schijnt perfect te werken. Zij en onze zoon zijn ook migraine klanten en was proefpersoon. Vraag er eens naar bij de dokter, Er is nog niet veel voorraad. Succes meis. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen