woensdag 17 september 2014

Verjaardagskaart naar schetsuitdaging 2 Oma Dee

Ik heb een verjaardagskaart gemaakt n.a.v. de schets van de iDEE&post van Bij Oma Dee. Ik heb de laatste maanden weinig inspiratie en de kaarten die ik maak moeten dan ook uit mijn tenen komen. Het was dus een goed idee van mezelf om de idee&post te bestellen toen ik tijdens onze vakantie bij Miranda in de winkel was. Het kaartje dat in de beschrijving van het prachtige pakketje stond, heb ik eerst dus maar eens gewoon nagemaakt, lekker kopiëren. Ik vond het zo'n mooi voorbeeld dat ik voor de verjaardag van mijn moeder even niks beters kon verzinnen. De vriendin van onze zoon zei: "Beter goed gejat, dan slecht gemaakt." Mijn moeder vond het hartstikke mooi. Ik heb het eerlijk verteld hoor!


En toen had ik opeens een idee voor een verjaardagskaart voor een man: de schoonvader van onze dochter. De cirkels, het eikenblad, HB2U en de fishtails heb ik uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. Het blad heb ik aan de achterkant nerven gegeven met een embossingpen en ben er vervolgens aan de voorkant zachtjes overheen gegaan met een sponsje met Distress Ink. Het papier komt allemaal uit het pakket, behalve het witte cardstock en de kaart zelf.


Ik ben er zelf tevreden over. Het blad komt mooi uit en lijkt levensecht door het mooie papier uit het paperpad van W R Memory Keepers.
Deze kaart doet mee aan de liftchallenge van bijomadee schetsuitdaging 2.

Lieve groetjes, Marlies

8 opmerkingen:

 1. prachtige kaart in mooie herfst tinten, leuk is het eikenblad en de touwtjes..stoer kaartje,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart heb je ervan gemaakt....mooie kleurtjes heb je gebruikt.
  Ik ben net volger van je geworden....je maakt leuke creaties!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb even op ge blog gesnuffeld Marlies zijn leuke kaartjes allemaal.

  Je vroeg of ik mijn haakwerk straks ook show op mijn blog en ja dat ga ik wel doen maar ben nu met groot projekt bezig dus het duurt even,
  wel iets maar kan pas na volgende week erop .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms is het gewoon heerlijk om lekker bezig zijn, en als iets je dan insspireert...waarom niet!! Wel leuk dat je t erbij zegt!
  Maar zo zie je maar dat t ook vanzelf weer bij je begint te borrelen!
  Vind je kaartje ergmmoi nl.! Bedankt marlies!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee geweldig creatieve uitingen. Schitterend gedaan. Ik kan dat niet. Prop alles vol, voller, volst.
  Maar ik vind ze bij anderen prachtig.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik schaam me een beetje. Ik heb je niet eens bedankt voor je mooie kerstkaart. Wel in het algemeen op mijn blog, maar ik zie dat ik jou persoonlijk ben vergeten. Neem me svp niet kwalijk. Het zijn ook van die rare tijden tegenwoordig. Veelal zit mijn hoofd ergens anders dan mijn handen.
  Toch nog heel erg bedankt. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik las net even terug. Een lieve verjaardagskaart van jou in 2014 en nu een jaar verder en je bent van mijn blog aan het verdwijnen.
  Ik hoop toch, dat het goed met je gaat. En dat je opgekrabbeld bent binnen een maandje of zo.
  Liefs van leny w

  BeantwoordenVerwijderen