donderdag 2 juli 2015

Verjaardagskaart Walter

Ik heb natuurlijk een kaart voor mijn eigen lieve schat gemaakt, die gisteren jarig was. Hij bofte, want hij was toevallig de hele dag vrij van school, geen surveillance. Hij had 's morgens het terras geveegd, de lampionnen in de zon gelegd, zodat ze konden opladen... En toen was het zo warm dat we de hele dag binnen hebben gezeten. Overdag onder de luifel en zelfs 's avonds was het te warm om buiten te zitten. Iedereen vond het binnen een stuk aangenamer. Toen we naar bed gingen was het buiten nog 29 graden!


Omdat hij al 4 jaar het huishoudelijk werk combineert met een volle baan in het onderwijs en daardoor weinig tijd heeft om eens lekker te gaan fietsen had ik deze kaart voor hem gemaakt. Met de wens dat er weer meer tijd komt om er met zijn racefiets op uit te gaan.
De ballon en het gras zijn een pons en een stans. De rest heb ik uitgesneden met de Silhouette Cameo. Vlaggetjes en zon zijn gekleurd met markers van Stampin'Up!


Hier zie je dat ik de fiets heb voorzien van een laagje Glossy Accents. Net als de embossingdelen van de ballon.
Ik heb nog meer kaarten gemaakt, die zal ik een andere keer laten zien. Ik heb moeite met lang computeren, heb 2 weken geleden weer een val gemaakt. Ik ben door een hond omver gelopen en viel weer op mijn hoofd. Ik heb weer een dag of 5 op bed gelegen en weer een paar stappen terug gedaan, maar ik ben nu weer oefeningen aan het doen. Ik weet nu wat ik zelf kan doen om weer op te knappen, ik krabbel gewoon weer op. Deze keer was het wel heel letterlijk.
Ik heb daags na de val weer een behandeling gehad in het ziekenhuis van de anesthesist tegen de pijn van de whiplash (nog van 4 jaar geleden). Als het goed is gaat dat binnenkort ook weer positief uitwerken.
Ik wens iedereen die slecht tegen de warmte kan veel sterkte toe. Het was hier vanmiddag 37 graden.

Mijn man vond zijn kaartje leuk, Ik heb er weer lekker een dagje aan zitten knutselen. Het is zo fijn als het weer lukt!

Ik lees jullie reacties weer met plezier en probeer ook weer bij jullie langs te komen. Nu weten jullie waarom ik zo weinig blog.

Lieve groetjes, Marlies

4 opmerkingen:

 1. Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Je hebt een prachtige kaart voor hem gemaakt, mooie vrolijke kleuren, details en een mooi design. Je hebt weer pech gehad met je val, veel sterkte en hopelijk slaat de laatste pijn behandeling goed aan. Ook sterkte met de hitte pfff, groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een kaart voor een fietsliefehbber, die van mij is ook een fietser, maar dan op zijn ligfiets. Erg gaaf en geslaagd kaartje voor je man, van harte nog!
  Sterkte, je hebt wel echt pech, hopelijk gaat het verbeteren! Volgende week is de warmte voorbij, zeggen ze....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Marlies. Je kunt wel zien en lezen dat hij met heel veel liefde en aandacht is gemaakt.
  Hopelijk ben je snel weer opgekrabbeld. Doe rustig aan (moet je horen wie het zegt) en sterkte.
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen