maandag 17 maart 2014

Vier generaties en mijn geboortekaartje

Ik ben vandaag met Walter en mijn moeder naar Jule gaan kijken. Mijn moeder was apetrots op haar achterkleinkind. Ik heb een aantal foto's gemaakt waarvan ik jullie er hier een wil laten zien. Het is een foto waar wij alle vier op staan, mijn moeder met Jule, mijn dochter Nadia en ik. Ik vind het toch wel speciaal om een foto te hebben van vier generaties. Ik heb jullie al eerder verteld dat mijn moeder van 86 nog volop geborduurde 3D-kaarten maakt voor de Zonnebloem en er nu dus ook een voor de geboorte van haar achterkleinkind heeft gemaakt.


Mijn kaartje heb ik gemaakt n.a.v. de vorige Liftchallenge, maar kon daar niet aan mee doen, want toen was Jule nog niet geboren. Het is een lift van een lift geworden, ik vond dit kaartje namelijk heel mooi en heb dat nagemaakt. Het DP is Spring Paper bloc van Joy. Het vellum zakje heb ik gesneden met de Silhouette en zelf bestempeld met een stempel van Hero Arts: Garden Borders. De bloemen zijn van een oud ponsje gemaakt. De babykleertjes heb ik zelf getekend en uitgesneden met de Silhouette, net als de letters, lettertype Verdana. Ik had geen mooi bijpassend washitape en vond een wasknijper er niet mooi bij passen en heb deze dus bewust weggelaten.Aan de binnenkant is het kaartje versierd met een lijntje waarop uitgesneden vogeltjes zitten. Ik was er zelf tevreden over.
Boven het bed van Nadia hangt een waslijn vol met kaartjes die ze hebben gekregen. Ook heeft ze al prachtige cadeautjes gekregen.
Zo'n nieuw mensenkind brengt zoveel geluk bij zoveel mensen. Dit is geweldig om te zien, mee te maken en om heel dankbaar voor te zijn!

Lieve groetjes, Marlies

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto van jullie viertjes! Ik geloof dat mijn moeder ook nog ergens een foto heeft van ons met 4 generaties, leuk dat zie je niet meer zo vaak!! Je kaartje is helemaal 100% schattig! Geniet met zijn allen van Jule!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto Marlies. Dat is alleen geschapen voor het geluk als je een dochter krijgt. We hebben vroeger wel een foto gemaakt van onze zoons, Wims Moeder, en diens Vader en Moeder(beiden in Zeeuwse klederdracht). Waren ook 4 generaties, maar niet zo uniek als de jouwe. Lekker genieten nog alle vier. En ik wens je dat nog vele jaren toe. gr leny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  Geweldig, wat een leuke foto met 4 generaties, wat ziet je moeder er goed uit, 86 jaar en nog steeds lekker met haar hobby bezig, leuk !!
  Je hebt een prachttige kaartje gemaakt, leuk het bewerkte vellum zakje, complimenten, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto Marlies! En idd. wat ziet je moeder er goed uit!
  Heel veel geluk en gezondheid voor jullie allemaal!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto van 4 generatie! En een geweldig mooi kaartje, Marlies!! Toch heerlijk als je ideetjes opdoet bij elkaar! Zo doe ik het ook hoor!! Leuk dat je een link hebt gemaakt naar mijn blog, bedankt!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh 4 genreaties is heel bijzonder goed bewaren hoor ! prachtige foto en je kaart is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtige foto van 4 generaties.
  en wat een leuke kaart heb je gemaakt.
  dit is toch een uniek moment zo en geniet er maar lekker van.
  liefs An

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wouw wat een mooi geboorte kaartje Marlies,...en geweldig die foto met vier generaties
  Sorry dat ik zo laat reageert, maar het is hier thuis erg druk met van alles.
  Fijn weekend
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd oma!! En ook de felicitaties voor de kersverse opa natuurlijk! wat mooi, en wat een mooi foto. Vier generaties, geweldig toch!!
  Je kaartje is prachtig gemaakt!
  Jammer dat ik dit bericht heb gemist, maar gelukkig heb ik het nu toch nog gelezen!
  Wens jullie geluk allemaal en geniet!
  X Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen