zondag 16 maart 2014

Geborduurde verjaardagskaart

Dag lieve volgers. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie lieve reacties op de geboorte van onze kleindochter Jule.  Ze doet het zo goed. Onze dochter en haar vriend zijn zo gelukkig met hun kleintje. Niet iedereen weet hoe je het moet uitspreken en sommigen willen dat graag weten. De  u spreek je uit als de gewone u en de e is een  stomme e. Zoals het woord "tule"dus. Het is een gemakkelijke naam, die toch niet zo eenvoudig blijkt als wij dachten.
Vandaag wil ik jullie de geborduurde kaart laten zien die ik voor Leny Wittenberg haar 80e verjaardag heb gemaakt. Ik heb er met plezier aan zitten borduren, zo lekker 's avonds tussen een film door. De borduurmal is van Ann's Paper Art, van Nellie Snellen. Ik had hem al lange tijd liggen en nog nooit gebruikt. Het DP is van Avec bij Boekenvoordeel en heb ik pas gekocht, ik vond het zo'n leuk blokje. De stempel is een Creatable van Marianne Design en heb ik pas geleden gekocht, omdat er laatst in de Marianne zulke leuke voorbeeldkaarten mee gemaakt waren. De vlinderstans is van Joy, die is er ook al langer, maar ik heb hem pas gekocht.

De stempel is gekleurd met mijn Flexmarkers, die gebruik ik veel te weinig. Ik heb er verder geen versiering op gedaan, wilde alle aandacht naar het borduurwerk en de mooie stempels laten gaan.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden.

Ik wens jullie nog een hele fijne zondag toe! Lieve groetjes, Marlies

7 opmerkingen:

 1. Hi Marlies, Laat ik nu de eerste zijn, die reageert op je prachtige kaart. Wat een verwennerij gisteren. 27 enveloppen, die ik open moest, nou ja moest, open maken. Het was eerlijk gezegd een feest. Duurde ruim een uur voor ik alles een plaatsje in de vensterbank had gegeven. De andere spulletje liggen nog op tafel. Ik was er helemaal beduusd van. Het is een genot om er van uit mijn stoel naar te kijken. Die blijven nog wel even staan. maar vooral alles komt zo mooi bij elkaar de mallen, het borduurpatroon en werk en de vlinders. prachtig. Heel erg bedankt.Marlies. Fijne zondag nog en gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt voor Leny. Mooie frisse kleuren. Leuke mal. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  Moest toch even lachen om de naam Jule, in Brabant zeggen ze inderdaad tuul..maar nu ik in Drenthe woon, zeggen ze tule..dus overal wordt het anders uitgesproken, mijn dochter heet Julia en wij zeggen altijd ons Juul..zo spreken jullie het denk ik..ook uit..
  Je hebt een prachtige kaart voor Leny gemaakt, een echt cadeautje, prachtig borduurwerk en de ingekleurde stempel is ook erg mooi..een topkaartje, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kaart Marlies!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat genieten wordt alleen maar meer! Jule is een mooie naam trouwens.
  En wat een mooi kaartje voor Leny!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie kaart in mooie kleuren wat heb je prachtig geborduurd! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen