zondag 9 februari 2014

Babyshower

Gisteren was er een babyshower feestje bij mijn dochter, bedacht en georganiseerd door twee van haar vriendinnen. Ze wordt begin maart mama en ik dus oma. Ik had een aantal baby- en mama-verzorgingsproducten gekocht en deze mooi verpakt in roze cadeaupapier in een papieren tasje. Het tasje heb ik versierd op een CAS-manier, want het idee om het op die manier te geven kreeg ik een uurtje van tevoren pas. Ik had de cadeautjes aanvankelijk gewoon mee willen nemen.

Nu heb ik het logo van de winkel op het tasje afgeplakt met het papier waar ik ook de cadeautjes mee had ingepakt en ben met de babystempels van Eline Pellinkhof aan het stempelen gegaan.
Het label is versierd met twee uitgeknipte en ingekleurde stempels uit dezelfde serie en de tekststempel is van Joy. Het label zit vast met papiertouw van Ikea. Dat heb ik ook om alle cadeautjes gestrikt, het geheel zag er heel leuk uit. Dit was dus een snel (onvoorbereid) gepimpt tasje.
En ja, we hadden een heel gezellige middag, met leuke spelletjes, allerlei lekkers en mijn dochter is ontzettend verwend door al haar vriendinnen en zat zichtbaar te genieten. En deze bijna-oma dus ook!!!!

Fijne zondag nog voor jullie en ik lees graag wat jullie van mijn tasje vinden.
Lieve groetjes, Marlies

7 opmerkingen:

  1. Ooh Marlies, wat leuk dat je oma wordt! Alvast gefeliciteerd hoor!
    Je tasje heb je heel mooi gepimpt!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marlies,
    Ooh wat leuk dat je oma wordt. voor de 1ste keer, heel speciaal, je hebt het tasje heel erg mooi gepimpt..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marlies, wat leuk dat je oma wordt, gefeliciteerd. Je hebt de tas leuk versierd. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heerlijk Marlies dat je oma word.
    gefeliciteerd meisje en het is een overweldigend gevoel.
    wij hebben 4 kleinkinderen en genieten er altijd van.
    je hebt een schattig tasje gemaakt.
    groetjes van An

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je aanstaand Oma-schap[! Ok ben er ook een, sinds een jaar e nog wat en hoe leuk is dat! Het tasje ziet er zo leuk uit, een feesttas passend bij de gelegenheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Marlies, Ik kijk weer eens naar je mooie kaarten, en ik ben geraakt als ik kijk naar het mooie zelfgemaakte roze-bruine cadeautasje, dat je maakte voor jullie eerste kleindochtertje. Echt voor een meisje, en ja, lieve marlies, zo werkt het als je een heuse Oma wordt! Je wordt elke keer geïnspireerd door dat kleine meiske, in dit geval. Daar hoef je niet over in te zitten. Ik heb het Walter al gezegd, nu tegen jou, het mooiste wat je kan overkomen, ze wordt no.1!
    Van harte gefeliciteerd, allebei.
    Liefs van mij, Ellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterend gemaakt en wat mooi gedaan ... Top joh! En wauwww super dat je oma wordt spannend hoor!

    BeantwoordenVerwijderen