vrijdag 14 februari 2014

Abraham

Wat leuk dat er zo nu en dan weer nieuwe volgers op mijn blog komen kijken, van harte welkom!
Mijn zwager werd 50 en er moest dus een kaart komen voor Abraham. Ik zag een leuk model in Cards and Scrap 12 van een kadoosjeskaart en omdat de familie wel van 3D plaatjes houdt ben ik een knipvel gaan halen bij 't Knutseltje. De kaart is gemaakt uit een heel vel cardstock van  30x30 cm. en daarna in deze vorm gevouwen. De ronding heb ik met een schaar geknipt.


Als de kaart dicht is zie je het mooie DP papier goed. Het is Prairie Chic van BoBunny. De cijfers 50 en de naam van de jarige heb ik met de Silhouette Cameo uitgesneden. Aan de buitenkant heb ik stiklijntjes getekend met een witte gelpen.


Dit is de open kaart, zo kan hij blijven staan en zien jullie dat het een doosje is waar het geld voor de jarige in kan. Heel handig model. Door de bijpassende wikkel blijft de kaart mooi dicht en kan het geld er ook niet uitvallen. De jarige Abraham vond hem leuk, zeker toen hij de inhoud zag. Zo kun je met gewone wat oudere 3D-knipvellen toch weer een leuke kaart maken. Wat vinden jullie van deze kaart?

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend! Lieve groetjes , Marlies

7 opmerkingen:

 1. Ik vind hem geweldig Marlies. Bij ons is nu iedereen de 50 gepasseerd. We worden een oude familie hoor. Maar ze zijn allemaal fit en gezond, dus .............wat maakt het dan uit. gr Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies,
  Dit is wel een erg leuk model, ik ben alleen niet zo'n held om zoiets te vouwen, ik vind het plaatje mooi bijpassend, super voor een jarige..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies. Wat een leuke kaart voor Abraham. Leuk gemaakt in dit model. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooi kaart Marlies! Gefeliciteerd met je zwager. Toevallig hebben wij vandaag ook een feestje omdat mijn broet 50 is geworden, het kaartje wt ik voor hem maakte zet ik dalijk op mn bloggie.
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n voorkant die open klapt met de cijfers van zijn jaar erop. Een leuke binnenkant ook nog, helemaal af! Gaaf kaartje, Marlies!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk zo,n voorkant die open klapt.
  de binnenkant ziet er ook super uit en alles is gaaf aan dit kaartje.
  groetjes van An

  BeantwoordenVerwijderen