dinsdag 4 februari 2014

Condoleancekaarten

Ik heb me voor het eerst gewaagd aan het maken van condoleancekaarten met een zelfgemaakte achtergrond, nadat ik bij 't Knutseltje een mooi voorbeeld had gezien. Ik heb het met andere stempels en ander papier gelift. De tekststempel op de achtergrond is van MFT, die op de labels van Joy. De labeldie is van Joy, evenals de grasstempel. Het kleine vlinderponsje is een oudje van Nellie Snellen. het achtergrondpapier is onbekend, maar wel mooi, uit mijn origamitijd, met een glanspatroontje erin en het heeft een geurtje. Dat laatste vind ik wel iets minder. Ik denk dat ik het daarom nog heb.
Ik heb de kleur aangebracht met drie kleuren DistressInk met een stempelkussen op een leeg plastic zakje van kaartpapier. De kleur heb ik opgenomen met zo'n Tim Holz applicator en met ronddraaiende bewegingen op het papier aangebracht. Daarna pas gestempeld met StazOn. Er zal wel een handigere of betere manier zijn, maar die wist ik even niet en heb ook niet alle materialen en gereedschappen ervoor. Ik hou me aanbevolen voor tips...  Ik vind de kaartjes zelf best wel goed gelukt voor een eerste keer. Ik kan er al meteen eentje gebruiken na een telefoontje vandaag.

Ik lees jullie reacties weer graag. Lieve groetjes, Marlies

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  Je kaartjes zien er mooi uit, er is aandacht aan besteed..mooi gedaan..minder is dat je er al meteen een nodig hebt, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies. Wat prachtige condoleance kaarten heb je gemaakt. TOP. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt Marlies!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt twee mooie, chique kaarten gemaakt Marlies. Allebei heel stijlvol. Een mooie stempel heb je gebruikt en een mooie achtergrond met inkt gemaakt. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze kaarten nooit leuk om te maken, maar je hebt er wel kleine kunstwerkjes van gemaakt, ik vind ze prachtig!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen