dinsdag 31 december 2013

Nog wat kerstkaarten in het oude jaar

Ik wil jullie een paar kerstkaarten laten zien die ik de afgelopen weken gemaakt heb. Het kan nog net, morgen begint het nieuwe jaar. Dan beginnen sommigen van jullie opnieuw aan de kerstkaarten voor 2014 om er dan ook weer genoeg te hebben. Ik heb er dit jaar 30 zelf gemaakt, veel met de knipvellen van Eline, zoals de bovenste  twee hieronder. Ik heb er ook gewoon een aantal nagemaakt van voorbeelden, omdat ik het gewoon niet had dit jaar. Te veel ziek, daarom ook nauwelijks geblogd de laatste tijd.


De derde kaart is met papier en plaatje uit een blok van Tilda en de laatste herkent natuurlijk iedereen, de beroemde uilenpons van Stampin Up! Veel uitgesneden met de Silhouette Cameo. De tekst van de 2e kaart heb ik met de rode sketchpen van de Cameo geschreven. De lampjesstempel is uit een kerstset van Boekenvoordeel.

Fijne jaarwisseling, ben voorzichtig met vuurwerk en hopelijk tot snel!

Lieve groetjes,
Marlies 

4 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies, wat nog leuke kaarten. Jij ook de beste wensen voor 2014.groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marlies,
  Wens jou en je gezin een fijne jaarwisseling en veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar..Je kaartjes zien er prachtig uit, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn prachtige kaarten! Ik wens jou ook veel geluk en creativiteit maar vooral veel gezondheid voor het nieuwe jaar!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn prachtige kaarten! Ik wens jou ook veel geluk en creativiteit maar vooral veel gezondheid voor het nieuwe jaar!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen