donderdag 7 november 2013

Kerstkaart voor Liftchallenge 53

Ik ben een tijdje bezig geweest met dit kaartje voor het Liftchallengeblog. Ik ben de laatste weken ontzettend vaak ziek. De huisarts weet er geen oplossing voor en heeft me doorgestuurd. Moeilijk geval dus. Vandaar dat ik weinig blog en soms weinig op jullie blogs schrijf.
Ik ben fan van wat Eline Pellinkhof maakt en ben bezig om van haar 3D vellen kerstkaarten te maken. Toen ik Liftchallenge 53 zag wist ik meteen dat ik hier iets mee wilde gaan maken.
Dit is het te liften kaartje:


Ik heb de kaders en letters uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. Daarachter zit vellum gelijmd. Het vosje zit zo op het rechter polaroidkader gelijmd dat het net een "out of bounce" foto lijkt. Dit is een leuke techniek om op foto's toe te passen met Photoshop.
Verder heb ik paperclips, touw, twee soorten Stickles en maskingtape gebruikt. Enkele snijbestanden zijn weer van Bird. het DP is van Marianne Design, ook van Eline natuurlijk!


Ik vind het kaartje zelf wel goed gelukt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, eerlijk zeggen hoor!
Dit kaartje doet dus mee aan Liftchallenge 53 van Liftchallenge.blogspot.com.

Lieve groetjes, Marlies

9 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kaartje met de mooie polaroids! Leuk is dat vosje en je paperclips zijn erg mooi! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge! En beterschap, wat naar dat je zoveel kwakkelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar om te lezen dat het niet lekker met je gaat. Het gekke is, dat ik de afgelopen week regelmatig aan je liep te denken...
  Hoop dat ze toch snel vinden wat er mis is! Heel vervelend.
  Je kaartje heb je echt heel mooi gemaakt, met zoveel details! Prachtig werk met de Silhouette, en het vosje is een heel leuk effect!
  Erg mooi kaartje en erg leuk dat je meedoet!
  Knap jij maar weer snel op!
  Lieve groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend dat je niet lekker bent, hoop dat het beter gaat zometeen... mar je kaart is super mooi en leuk gelift!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kaartje hoor Marlies! Niet zo onzeker zijn hé!
  En beterschapjes! Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marlies,
  Wat naar dat je steeds ziek bent, ik hoop voor jou dat er een oplossing komt, wat heb je een prachtige lift gemaakt, leuk met het vellum..beterschap, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een te gekke kaart Marlies! Super leuk ook met dat vosje uit zijn kader. Ontzettend vervelend dat je zo vaak ziek bent, beterschap! Hopelijk vinden de doktoren er snel een oplossing voor. Bedankt voro het meedoen met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart Marlies. Hoe je het doet weet ik niet, maar vind het heel mooi. Ik hoop voor je, datje dokter vindt wat je mankeert. Je hoort zo veel over onbekende ziekten. Maar heus ze vinden het wel. Doorgaan tot op de bodem meis. Veel sterkter gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele mooie kaart! Mooie met het vellum erbij en de paperclips zijn een goed idee. Beterschap! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen