donderdag 17 oktober 2013

Verjaardagskaart voor Jolanda

Dag Ann, ik zie nu pas dat je mijn blog bent komen volgen, wat leuk! Ik kom ook snel bij jou kijken, tot gauw!
Ik heb eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Het was al een paar dagen af, maar ik kon het niet eerder plaatsen omdat het voor de verjaardag van Jolanda was. Ze is vandaag 35 jaar jong geworden en ik wilde graag dat het precies op haar verjaardag zou arriveren. Dat is gelukt, tante post heeft goed haar best gedaan.
Ik had aan de actie voor dierendag van Nicole Verkooijen meegedaan en een paar cursussen  over het kleuren met markers gekocht en ze zeer aandachtig zitten bekijken. Ik wilde weer eens met mijn Flexmarkers kleuren  en een kaart maken met een Magnoliastempel voor Jolanda. Die maakt ze zelf vaak en ik heb er maar twee. Ik heb alle kleuren Flexmarkers en gebruik ze veel te weinig, omdat ik het resultaat meestal erg matig vind als ik de kaarten zie van al die blogsterren om mij heen. Ik heb na het bekijken van de filmpjes van Nicole dus ijverig zitten oefenen.... omdat ik het kleuren met markers hartstikke moeilijk vind. Er is maar één manier om het te leren: doen.
Zie hier mijn kaartje waar ik best wel trots op ben:


Het DP is van Bildmalarna. De tekststempel en bijbehorende stansen zijn van Nicole Verkooijen. De randstans is van Crealies, het kant van de markt. Het lint is van Tilda, de swirlstans van Cheery Lynn. De bloemen heb ik van mijn dochter gekregen.

Ik lees weer met plezier jullie reacties. Bloggen is leuk, ook al ken ik de meesten van jullie niet, het voelt toch alsof ik er een aantal extra vriendinnen bij heb.

Lieve groetjes, Marlies

9 opmerkingen:

 1. Hoi Marlies,
  mijn complimenten voor je prachtige kleurwerk, mooi gedaan !! je kaartje is schattig en erg mooi afgewerkt, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dikke pluim voor je "oefenwerk"! hihihi...hij is prachtig en je kleur papier ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje Marlies! En je kleurwerk is prachtig!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marlies, je mag zeker trots zijn op deze lieve kaart. Ik vind je kleurwerk goed gedaan hoor evenals de aankleding...complimentjes en lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je schitterend mooie kaartje.
  En je kleurwerk is super mooi.
  Het inkleuren van afbeelding laat bij nog heel veel te wensen over en stiften vind ik persoonlijk al heel erg moeilijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marlies wat heb je dat prachtig gedaan. Jolande - las ik - vond dat ook .
  Heerlijk dat je je weer kan uitleven op een kaartje. Dan gaat het de goee kant op.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie kaart Marlies! Prachtig gemaakt met mooie details en een schattige Magnolia. Je hebt helemaal gelijk over het kleuren, de beste manier om het te leren is veel doen en jouw kleurwerk is geweldig gelukt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart heb je gemaakt,
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Marlies,
  Via, via ben ik hier terecht gekomen en blijven "hangen" ☺☺☺.
  Je laat hier een PRACHTIG kaartje zien. De border van Crealies viel me meteen op en zo te zien weet jij goed met die markers om te gaan.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen