woensdag 18 september 2013

Runner

Het is weer even geleden dat ik een kaartje geplaatst heb. Ik blog de laatste tijd weinig, omdat ik veel vaker migraine heb. Ik ben weer meer aan het doen en dat kost me erg veel moeite. Ik vind dat het tijd wordt om ruim twee jaar na mijn val van de trap weer een normaal leven te leiden, maar mijn lichaam, mijn broeder ezel, is het daar niet mee eens, helaas. Het is dus nog steeds struikelen en weer opstaan...
Genoeg gezeurd, hier is mijn laatst gemaakte kaart, voor de schoonvader van onze dochter, die deze week jarig is en van hardlopen houdt.


Het is een CAS-kaart geworden. Het papier is van Elines Winterhuis. Het lint heb ik van Eline Pellinkhof gekregen toen ik in Lommel op de Yvestown Fair was en bij haar ander lint en haar prachtige nieuwe agenda kocht. Jullie weten dat ik fan ben van wat Eline maakt.....


Dit is een detail van de kaart, het plaatje van de runner had ik op internet gevonden en er een snijbestand van gemaakt. Alles is weer uitgesneden met mijn Silhouette Cameo.

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en lees jullie kritieken met plezier.

Lieve groetjes, Marlies

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie originele kaart! Vind h'm echt prachtig!! Je opkikker hiervoor weer zo anders, maar zo leuk. Vind kaarten met kikkers altijd zo vrolijk, een echte opkikker! Nou die kan jij ook wel gebruiken, want dat is balen zeg dat je aldoor migraine hebt. Klein stapje toch maar terug doen? Snap dat het balen is, maar je lichaam schreeuwt niet zomaar. Sterkte!! Lieve groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat je zo'n last van migraine hebt Marlies,kan niets daar verlichting in brengen? Je runnerkaart ziet er heel professioneel uit,complimentjes...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zeurt niet hoor Marlies! Wij vinden het wel erg vervelend voor je je wilt zo graag maar je lichaam werkt niet mee en dat is zo frustrerend! wij wensen je sterkte hiermee.. maar wij zijn blij met je prachtige kaartje! wat orgineel echt super die hardloper!

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel vervelend als je zo,n last van migraine hebt meisje.
  het beinvloed je hele doen en laten.
  je runnerkaart ziet er heel mooi uit en ik hoop dat het snel wat beter met je zal gaan.
  liefs An

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marlies, ... migraine ... Dat is zeker geen pretje. Een van mijn zussen heeft daar ook behoorlijk last van. Komt zomaar ineens op, ligt ze weer een hele dag in het donker met een teiltje naast haar bed. Je kaart vind ik heel bijzonder, heel apart, super mannelijk. Je opkikkertjes kaart is een echte leukerd, zo vrolijk! Als ik hem had gemaakt had ik hem naar jou gestuurd. Jij kan zelf ook wel een opkikkertje gebruiken ;) En je vorige kaartjes mogen er ook zijn. En bedenk het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Heb je even geen tijd, geen zin, geen inspiratie, dan gewoon niet doen. Tot blogs, groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marlies,

  Wat vervelend voor je dat je toch nog steeds zo last hebt en ja luister maar goed naar je lichaam.
  Je kaart vind ik geweldig zo mooi ik vind het heel bijzonder dat je dat zelf kan op de Silhouette dat wist ik niet.
  Ben nooit te oud om te leren ha ha.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Marlies,

  Neem ik tussendoor een kijkje op je site en lees ik prompt dat je veel last hebt van migraine.. Allereerst wil ik je zeggen dat ik je kaartentechniek geweldig vind, maar bovenal wens ik je rust in je lichaam en geest. Ik weet dat je die technieken ook allemaal beheerst, maar zonder geluk vaart niemand wel.
  Liefs xx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Marlies, wat vervelend voor je dat je al twee jaar zo tobt. Ik weet ook helaas als geen ander wat het is als je lichaam niet wil. Ben na een auto-ongeluk van 11jaar geleden nog steeds niet de oude. Mijn nek speelt geregeld op. Maar we moeten verder en heeeel veeeeel genieten vind ik. Dus zodra het kan zit ik lekker te knutselen. Ik hoop dat jij dat ook snel weer kan. Ik ben jaloers hoe je je snijmachine beheerst. Heb je dat allemaal zelf bedacht? Knap van je! Ik heb hier ook een silhouette staan maar dan de eerste die uitkwam. Helaas gebruik ik hem zo goed als niet. Dus super als je zo'n plaatje zomaar kunt bewerken en dat laten uitsnijden. Tien punten voor jou want het kaartje is prachtig en zo heeel uniek. Het ga je goed! Veel beterschap met je migraine!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent niet de enige die fan is van alles van Eline. Vooral haar babyplaatjes - en zeker alle oude - zijn ook zo gaaf!!!!
  Maar met die migraine zou je eigenlijk je heel rustig moeten houden en alleen die dingen moeten doen die geen inzet kosten en je eigenlijk fluitend zou moeten doen. Waardeloos voor je. We zullen voor je duimen, dat het gauw over gaat.
  Het allerbeste Marlies. Ik zou je wel willen opvrolijken, maar je houdt niet zo van sport - dit voor insiders he? hahaha
  Lieve groetjes van Leny w

  BeantwoordenVerwijderen