dinsdag 20 augustus 2013

Opkikker-kaartje met washi-tape

Welkom aan mijn nieuwe volgers van de HobbyDroom!
Ook ik heb nu door hun leuke blog ontdekt dat je leuke kaartjes kunt maken met washi-tape. Ik had een Opkikker-kaartje nodig voor iemand, die het taai heeft met het begeleiden van een dochter met anorexia. Ik heb zitten zoeken en vond hier het kaartje waar ik het van heb nagemaakt: http://creaties-miranda.blogspot.nl/search/label/tape. Scrol naar helemaal naar beneden voor de opkikker-kaartjes.
Toen ik gistermiddag weg wilde fietsen van mijn werk stortregende het. Ik ben toen even met de paraplu naar de Hema en de Wibra gelopen en heb daar een voorraadje washi-tape gekocht. Bij de Hema was er een kortingsaktie op de schoolartikelen: "4 halen, 1 gratis". Dus ik heb flink ingeslagen...
Daarna scheen de zon weer en fietste ik heerlijk naar huis en heb dit kaartje zitten maken:


De 3D-plaatjes zijn natuurlijk van Eline Pellinkhof. Ik heb ze al lang, maar blijf ze geweldig leuk vinden!!! De teksten van de clearstamps zijn van de serie van Eline's Opkikkertjes.  De tape is van de Hema en de Action. De bloemstengel heb ik gemaakt met een afgeknipt steeltje van een papieren bloemetje, de blaadjes heb ik van washi-tape gemaakt. Ik moet nog een beetje meer oefenen, als ik ze vouw van origamipapier zien ze er beter uit. De bibberlijntjes heb ik getekend met een Stabilo-fineliner.
Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties...

Lieve groetjes, Marlies

7 opmerkingen:

 1. Als je een kaartje lift en er mijn bloglink bij zet, ben ik helemaal tevreden hoor. ;-) Lekker makkelijk en leuk modelletje zo toch, met het tape en de kikkers. Een echte vrolijke opkikker is 't zo! Goed idee om de blaadjes van washi-tape te maken. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje Marlies!
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een leuk kaartje geworden! Leuk gedaan met de washi-tape!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marlies. Wat een enig kaartje. Je kikkert hier echt van op, lekker vrolijk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke opkikkerkaart heb je gemaakt, mooi met het washi tape en de leuke stempel..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou. stond er bovenaan je opkikkerkaart. Nou en ik kon hem best wel gebruiken.
  Ik heb er inspiratie uitgehaald en dat bij de pakken neerzitten een schop gegeven. Ben mijn hobbykamer ingegaan en er ook een gewrocht. Plaats hem vanavond wel.
  Bedankt Marlies.
  gr Leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaarten heb je de laatste tijd weer gemaakt!! Leuk met dat tape! Ik vond het niet zo leuk om te horen dat het minder goed met je gaat, ik hoop dat je heel snel weer opkrabbelt!!

  Lieve groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen