vrijdag 9 augustus 2013

Verjaardagskaart

Deze kaart heb ik een tijdje geleden gemaakt voor mijn zus. Ze was op vakantie met haar verjaardag, maar wilde tóch een kaart. Die lag dus op haar te wachten toen ze thuis kwam van vakantie. "Wij geen taart, jij tóch een kaart!" had ik erin geschreven. Die gaan we morgen eten, want dan is haar jongste dochter jarig.


Het DP is uit de serie Sweet Tones van Bildmalarna. De stempel is Garden Assistant van Penny Black. Ik had hem al even, maar nog geen kaart mee gemaakt. Gek hè, soms koop je iets, je bent er helemaal weg van en toch blijft het nog een tijd liggen. Het jurkje en de laarzen heb ik nog een keer gestempeld met een andere kleur en in 3D opgeplakt, de eerste keer dat ik paperpiecing toepas. Heel leuk om te doen. Het jurkje had anders zoveel zwart. En, nog een voordeel, zo hoefde ik het niet in te kleuren! De rest is ingekleurd met Flexmarkers.
Bloemen van allerlei merken, o.a. van mijn dochter gekregen. De blaadjes zijn gemaakt met ponsen van Nellie Snellen. Touw is van Boekenvoordeel.

Ik was zelf wel blij met mijn kaartje, al kleur ik te weinig met de Flexmarkers om daar echt tevreden over te zijn. Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en hoop weer wat meer te gaan bloggen. Tot gauw!

Lieve groetjes, Marlies

6 opmerkingen:

  1. Heel leuk kaartje Marlies! En wat goed dat je toch lekker taart gaat eten, hihi.
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marlies,
    Heel erg leuk gedaan, leuk dat paperpiecing, mooie bloementoef..prachtig..leuke tekst heb je er in gezet..
    fijn weekend, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die is leuk Marlies,die bijpassende laarsjes onder haar jurk,zó leuk,geeft ook diepte aan het kaartje,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooiiiiii hoor! prachtig plaatje en de bloementoef is een perfecte match!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Marlies. Wat een mooi kaartje! Prachtig gemaakt, inderdaad een superleuke stempel. Leuk met het papier erop. De kaart is erg leuk gemaakt zo. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marlies, nou ik vind het een fantastisch kaartje hoor! Goed bijelkaar combinerende kleuren, paper-piecing helemaal top (doe ik zelf ook liever dan inkleuren hihi), bloementoef maakt het af. Leuke tekst ook die je er in hebt gezet. Logisch toch dat je zus zo'n kaart niet mis wil lopen, ze was er vast heel blij mee. Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen