dinsdag 13 augustus 2013

New Home

Ik heb het kaartje nog niet geplaatst dat ik tijdens de vakantie bij Cornelie heb gemaakt. Het is gemaakt met materialen van Cornelie, omdat ik haar sms-je niet gezien had met de vraag of ik 's middags bleef knutselen. Het is gemaakt zonder designpapier, ik wilde mezelf hiermee uitdagen, omdat Cornelie zoveel prachtige stempels had.


De rechter achtergrondstempel met tekst is van Kaiserkraft. De linker is Daisy Outline Pattern van Hero Arts, niet helemaal goed afgedrukt, maar het is handwerk hè.
Het setje met de tekst, bomen, huisje en de wolk heet "Sweet Home" en is van Clearly Besotted Stamps. Eerst stans je de vormen uit, daarna zet je de clearstamps erop. Alles is gestempeld met inkt van Stampin'Up. Ik werd er erg hebberig van, zulke móóie kleuren!!! Ik ga eens kijken of ik ook eens naar zo'n SU avondje kan gaan, lijkt me wel leuk...
Ik heb wel de hele middag gedaan over dit kaartje. We hebben veel gekletst, alsof we elkaar al járen kennen. Cornelie had er wel een flink tempo in, die kan kaarten maken en kletsen tegelijk, knap hoor! Ze was al aan haar 3e kaart begonnen toen ik naar de camping terug ging. En dan ook nog héél erg mooi!

Ze vond de mijne ook goed gelukt. Ik ben er zelf ook wel tevreden over, al kostte het veel denkwerk en wat tips van Cornelie voor ik wist hoe ik hem wilde hebben. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Lieve groetjes, Marlies

3 opmerkingen:

 1. Wat een beeldschone kaart en zo mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed he! Hij is onwijs mooi, ook de kleuren. Wat een fijne dag hadden we! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies,
  Wat een leuke kaart, super achtergrond, ik vind de bomen echt heel leuk..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen